Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Reyizi Cumhur çıkıyor,Yunanistandan şikayet ediyor..
Hulusi Paşa çıkıyor,Yunanistandan şikayet ediyor.
Diyeceğim ki;Siz bostan korkuluğu musunuz.?
Da,Memlekette bostan da yok.!
Aşı karşıtlarının düzenleyeceği mitinge İstanbul Valiliği izin verildiğini açıkladı. Maltepe Kaymakamlığı tarafından ise, "Salgınla mücadele çalışmalarını olumsuz yönde etkileyebileceği değerlendirilerek izin verilmemiştir." açıklaması yapıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
6 aydan önce aşı yaptırmış olanların aşılanan kişi sayısından çıkarılması gerekir, onu yapmadın 9 ay olmuş kişilerin mutlaka sayıdan düşülmesi gerekir... Yapmazsan 300 milyon doz aşı gözükürken günlük 25 bin vaka 250 vefat sayısını yayınlamaya devam edersin...
Ayrıca aşı üzerinden 9 ay geçmiş kişileri de HES kodun da aşısız saymak gerekir
Akp / Kurtulmuş, "Yapılan anketlerin tamamında AK Parti açık ara birinci partidir. Yani ikinci sırada olan CHP ile arasında çok büyük bir fark, büyük bir makas vardır. Bu da milletimizin 19 yıllık bir iktidara güvendiğinin göstergesidir".
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri