Sayfa 92/174 ÝlkÝlk ... 42829091929394102142 ... SonSon
Arama sonucu : 1392 madde; 729 - 736 arasý.

Konu: NTHOL - Net Holding

Alýntý Originally Posted by Architect Yazýyý Oku
    Tesekkurler Sunny, Ben de gonderdim,.. 7 yildir yatirimcisiyim, birikimlerimle bu yolla sirketi fonluyorum, bildiginiz hamallik, ama sanki onlarinki para, bizimki cakil tasi. Borsadan hissesini alanlar dusman,.. pisman ettirip zararina elinden alinmasi gereken kisileriz bizler. Zerre kadar kucuk yatirimcilarini dusundukleri yok. Bir suru yalan dolan,.. kapali kapilar arkasinda gizli kapakli isler... Bir sekilde hissesinin yukselmesini istemiyor,.. isine gelmiyor... Biz bunlarin eline kalirsak elimizdekini avucumuzdakini alacaklar, ya da baska turlu bir katakulli cevirip bizi donumuzla sokaga birakacaklar... Artik yeter, inceldigi yerden kopsun. Elimdeki lotlari da yakmaya hazirim. Guvenip paramizi yatirdigimiz insanlar birakin bizlere sahip cikmayi, cebimizdekileri de almaya calisiyor. Belki SPK ve CIMER bizlere sahip cikar... e-devletten girip basvurunuzu yapin. Degerleme mi yaptiracaklar, inceleme yapip kayyum mu atayacaklar, ne olacaksa olsun. Baska turlu basvurular da olursa yine yaparim...

Selamlar herkese...
    Borsada hisse senedini alarak þirketi fonlamis olmuyoruz.sadece þirkete hissedar oluyoruz sn.ortak kardeþim.
    Epeydir yazmiyordunuz sadýk vede maðdur yatýrýmcý arkadaþým sagliklar dilerim

2.  Alýntý Originally Posted by Kara51 Yazýyý Oku
    Bu þirket amerikan borsasýnda iþlem görse devlet þirketin bu pozisyonda bu fiyatý için þirketi incelemeye 30 tane adam gönderir.Açýkça söylemek gerekirse ben bizimkilere çok güvenmek istemiyorum bunlar yýllardan beri emdi tüketti dede þuan hesap kitaptadýr ne yapsam neyi nereye koysam allem etsem kullem etsem nasýl yapsam da durumu lehime çevirsem diyodur.Bu genel kurula gitmedim ama bu kurul yatýrýmcý için güzel geçmiþ þirketin lama cimi yapmadan senelerdir yatýrým yapýp bekleyen yatýrýmcýnýn hakkýný vermesi gerekiyo gerçi bunlar kayserili gibi para istesen can mý bu çýkartýp veriyim der herkes nasibinde ne varsa ondan fazlasýný yiyemez ama hakkýný hakkýmýzýda arýycaz YTD
    Daha önce dediðiniz olaya GLYHO'da rastladým adamlarýn ana þirketi Türkiye'de yatýrýmcýsýný yýllardýr aðlatýyor temettü falan hak getire ayný þirketin baðlý ortaklýklarýndan Global Ports Holding'in Londra borsasýndaki performansýna bakýn. Bunda da ayný durum þirket yatýrýmcýsýný rezil ediyor. 2015 yýlý fiyatlarýnda iþlem görüyor. Borçlar ve kambiyo zararlarý anýnda bilançoya yansýrken, ne Milas arazisi nede otellerin yeniden deðerlemesi hakkýnda birþey göremedim, eðer bilen varsa bilgilendirirse sevinirim. Piyasa deðeri 306 milyon dolar olan koca bir holding, bir masa sandalye þirketler bile kaç katýna gitti.
    Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem

3. 1 Temmuz - 10 Eylül arasý takas deðiþimi

4. Ýcbc ye virman yapmýþ patron 23 milyon civarý niçin böyle malý oradan oraya postalayýp duruyor sizce
    Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir

5.  Alýntý Originally Posted by kilavuz Yazýyý Oku
    Ýcbc ye virman yapmýþ patron 23 milyon civarý niçin böyle malý oradan oraya postalayýp duruyor sizce
    Valla hocam patronun niyetini okuyamayýz ama hisselerinin geçmiþ performansýný görünce pek iyi niyetli olduðunu söyleyemem. Bir kuyumcu arkadaþým vardý NTTUR'a yarým kilo yatýrdým anamý aðlattý onun yüzünden borsaya tövbe ettim demiþti adamýn fýtratý yýllardýr deðiþmemiþ, rabbena hep bana deyip devam ediyor

6. Velhasýl kelam aldýðýmýz senedi kötüleyecek deðiliz sadece yeniden deðerleme, milas arazisi konusunda þeffaf bilgi talep ediyor ve bekliyoruz.

7.  Alýntý Originally Posted by Sunny Yazýyý Oku
    Hissedarý olduðum Net Holding AÞ, 15 Temmuz darbe giriþimden dolayý deðiþen hisse geri alým tebliðinden faydalanarak þirketin % 40 hissesini borsadan geri almýþtýr.Bu alým için döviz kredisi kullanýlmýþ,þirket hem kur riskine hemde kredi maliyetine maruz kalmýþtýr.Þirket yönetim kurulu baþkaný Besim Tibukâ€ââââââ €š¬Å¡¬ž¢un ve þirketin yapmýþ olduðu yüksek oranda alým ve geri alýmlar þirketi ucuza ele geçirme projesidir.Geri alýnan paylarýn elden çýkarýlmasý için istenen 2. ek süre Kurulunuz tarafýndan reddedilmiþtir.Bu hisseler þirketin kapâ€ââââââââ €š¬Å¡¬Å¡¬ž¢ta ilan ettiði gibi 31.12.2021 tarihine kadar ya sermayeden düþülecek yada kurumsal fonlara satýlacaktýr.Tibuk ailesinin yatýrýmcýnýnda hakký olan parayla borsadan topladýðý bu hisseleri yabancý fonlara satma istediði bulunmamaktadýr.Eðer ki satýþ olacaksa bu hisseler Tibuk ailesi ile iliþkili kiþilere defter deðerinin altýnda devredilecektir.Þirketin þuan ki piyasa deðeri 310 milyon dolardýr.Þirketin kataloglarýnda sadece KKTC deki varlýklarý 1 milyar dolarý aþtýðý belirtilmiþtir.Bu deðerlemenin içerisinde yurtdýþý yatýrýmlarý ve baþlangýç aþamasýnda olan Muðla-Milas projesi bulunmamaktadýr.Bu maðduriyeti önlemek adýna kurulunuz tarafýndan geri alýnmýþ paylarýn satýþý öncesi þirket varlýklarýna deðerleme yaptýrýlarak ( baþlangýç aþamasýnda olan Muðla â€âââââââââââ €š¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Åââââââ‚ ¬Å¡¬Å¡¬Åâ€Åâââ↚¬Å¡¬Å“ Milas projesinide içine katarak ) þirket gerçek piyasa deðerinin belirlenmesini saðlamak ve yaþanacak haksýzlýklarý önlemek ben ve benim gibi yatýrýmcýlarýn öncelikli istediðidir.Net Turizm ve Net Holding birleþmesinde yatýrýmcýlarýn hakkýný koruyan Kurulunuz,yine ayný hassasiyetle davranarak biz yatýrýmcýlarýn hakkýný korumasýný tarafýnýzdan rica ederim.Saygýlarýmla.
    içeriðe yorum yapmayacaðým ama ,bana kalýrsa ayný içeriði þirkete de gönderin. daha önce ,geçmiþte spk nezdinde olumlu sonuçlanan bir çok giriþimim olduðunu yazmýþtým. baþvurularýmýn hepsinde , spk ile birlikte ilgili þirkete de gerek sözlü, gerekse yazýlý olarak belgeleriyle meramýmý iletmiþtim(geçici iþleme kapatma, para cezasý,usulsüzlük, karar iptali içeren baþvurular dahil). zaten tezgahý kuran onlar ne gerek var ? demeyin!.bence... not: aný bilmiyorum ,ama geçmiþte rica sözcüðü pek uygun deðildi, resmi kurum baþvurularýnda ... arz etmek kalýbýný sevmemekle beraber , en azýndan ilgilerinize ,dikkatinize sunarým vb. biraz yumuþatmanýzý öneririm...
    Son düzenleme : ellocu; 12-09-2021 saat: 04:23.

8. Ýhtimale binaen suç duyurusunda bulunmak biraz garip deðil mi?

Olan biten birþey yok ne yapacaklarýný hiçbirimiz bilmiyoruz düþük fiyattan satacaklarýndan þüphelenip SPK ya tam olarak ne denilecek?

Hele bir görelim ne yapacaklar nasýl yapacaklar...

Belki yeniden deðerleme de yapýlacak bilmiyoruz henüz...

Böyle þeyler yazýnca patron taraftarý diyor insanlar ama mesela yani diyip kazan kaldýrmak þahsen benim aklýma pek yatmýyor...

Sayfa 92/174 ÝlkÝlk ... 42829091929394102142 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •