Artan

44,72 9.99 11:00
159,70 9.99 10:58
3,99 9.92 11:00
14.965,00 9.88 11:00
34,52 7.88 11:00
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 11:00
149,60 -8.67 11:00
91,20 -7.41 11:00
3,38 -6.63 11:00
29,04 -6.2 11:00
Azalan Hisseler

İşlem

2.519.686.649,70 11:00
1.910.036.360,36 11:00
1.860.830.383,15 11:00
1.744.908.802,86 11:00
1.695.127.558,03 11:00
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 310/1004 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Olmadı bu sayın sindoma..
    Aşı ve tedavi konusunda ben bulurum diyen bir bilim adamı vardı bizde..
    Kapattı kendini laba girdi çalıştı ..
    Sonuç..
    Boş..
    Donor alfa zaten bunda işe yarayacağı tahmin ediliyordu..
    Ama olmadı..
    Zaten bu hastalık ta immun sistem den tüm ilaçlara herşey kullanılıyor..
    NET TEDAVİ YOK...
    Siz okuyan adamsınız..
    Biontech e neden almanlar yatırım yaptı neden bu beyin göçü almayanyaya aktarıldı ve bu firma finanse edildi.
    Bunu okuyunuz..
    Olay biontech dediğiniz labın zaten her daim bu konularda tetikte olmasıdır..
    Covid dediğiniz virus kuş ve domuz ile aynı familya nın evrimidir..
    Demem o ki zaten bu adamlar bu dna dizilimini bilirken virus ilk çıktığında zaten çözümlemeye ve farkını ayırt etmeye daha hızlı adapte oldular..
    Yani bu tarz büyük virüslerin atası hep aynı idi..
    Bu nedemek..
    Portakal yiyirum ama cinsini bilmiyorum demek.. Washington mu yedi veren mi yeni bir cins mi..
    Bu zaten kronolojik bellidir..
    Bizim ülkemizde VİROLOJİ bilimi OLMADIĞI İÇİN..
    Hep beyin göçü yaşadığı için bize planlanmış gibi geliyor..
    Şişe cam bile anti viral bakteriyel cam üretti..
    Zaten bu firma bunu yapıyordu ne değişti..
    Yeni pazar..yeni adaptasyon..eski cama arge..
    Sonuç sağlıklı cam plasticam..
    Yani bu adamlar herşeyi bir kenara koyarak camı baştan üretmedi..
    Sadece ekledi..
    Biyolojik laplar da öyle..
    Yani rtlab bu hastalığı pazarlayip testini de önceden mi hazırladı..
    Öyle değil işte olay..
    Adaptasyon olayı.. varsayımlar ve bu şirketlerin kendi içerisinde bilimsel teorileri bitmez
    Bu hep olacak.

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu düşünceler benim konuştuğum bazı uzman ve piyasa insanları ile sohbet ve paylaşımlardan esinlendiğim konular.
    Siz inana bilirsiniz ,benim hayatımda son 5 sene farklı geliştiğinden hayata şüpe ile bakmaya başladım.
    Bu covid olayında tasarlanmış bir hikaye var , içinde Acı, hüzün, para,güç , mevcut hepsini harmanlayıp bize yaşatıyorlar.
    İnşallah en kısa sürede bu beladan insanlık kurtulur.

2. Bizim yöneticiler Covid aşı olayını DSÖ IMF den para koparmak için en iyi uygulayan ülkeler arasında 6. sırada imiş

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sayın Medvig;

Ne kadar gūzel değil mi böyle aşşağılamak.Keşke benimde arkamda 7/24 algı yayını yapan tv kanalları olsa.DSÖ gibi bir örgūt olsa

Ben yalnızım.Sınırsız para kaynağım yok.Bana hizmet edip haberleri ters dūz edecek kanallarım yok

Geçmiş sayfalarda Oktay Sinanoğlu nun yıllar öncesinde o gūnlerdeki sözde salgınlara karşı verdiği beyanatlar var.Gūnūmūzū o gūnlerden nasıl görmūş.Kendisi uluslararası bir bilim adamımızdır.

Burda bana inanmanızı sağlayacak argūmanlar ūretmek zorunda hissetmek zorunda değilim.Hakaret ve aşşağılama duymadan kendimi ifade etmeme, fikirlerimi özgūrce beyan eymeye çalışıyorum..Bu beklentim sizi aşıyorsa yönetim olarak gereğini yapınız lūtfen.Daha özgūr bir dūnya da tekrar buluşuruz elbet.
    Bırakın demagojiyi, Hiç bir geçerliliği olmayan bir şey paylaşırsanız bu fikir olmaz bu yüzden müdahale edilir , tekrar söylüyorum varsa elinizde bunun bir salgın olmadığını ve grip virüsünün başka bir hali olduğuna dair resmî veya bir makale paylaşın olsun bitsin ama yoksa yalan bir paylaşım yapmış olursunuz .. Ben size elinizdeki doneyi paylaşın dedim siz hala hakaret vs diyorsunuz , özgürlük uydurma şeyler yazmak değildir ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Açık ve net konuşuyorum..
    Karakalem geldiyse..
    Bir b*k anlatamazsınız ..
    Gene açmış verileri aşı faşizmi diyor..
    Hala anlamıyor..
    Kitlesel net bağışıklık yok..
    Oluşturulamıyor..
    Ne yapabilirsin aşı ile seyri yavaşlatabilirsin..
    Eski varyasyonlar hortlama var mı yok..
    Hala tutmuş kütlesel bağışıklığı kendi kıt bilgisi ile tarif ediyor..
    Ulen zaten eski tiplerde net bağışıklık sağlandı..hem kitlesel hem aşı..

Bu işin biyolojisi farklı..
    Kızı tıp eğitimine başlayıp umarım kendisine
    Anlatır..
    Zaten enfeksiyon hastalıklarında ilk okuyacağı virus geleneksel enfeksiyon hastalıkları dışında güncellenmiş enfektelerde sars sarı humma ve e.coli olacak.

O zaman aşı neden önemlidir dediğimizi o zaman umarım daha iyi anlar..
    Neyse..
    Seviye düşmeden bu kadar yeter

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sayın oyunagelen;

Siz burada ben sahadan bildiriyorum diyorsunuz ya;

Geçen sene teyzem vefat etti.Kendisi kanser hastası idi.Ölūm raporuna sizin sahadaki diğer arkadaşlarınız kovid dedi.3 gūn cenazemizi teslim alamadık.En nihayetinde kovid olmadığı anlaşıldi da defnedebildik.

Kendim kronik raharsızlığı olan biriyim.Ajan iğnelerden kullanıyorum.Normalde her 3 ayda bir akciğer fonksiyonlarımın kontrol edilmesi gerekiyor ancak randevu alsmıyorum.ilaçlarımı eczaneden alabiliyorum.iğnelerimin yan etkileri kimsenin umrunda değil artık

6. Abey kapanma olayı bitti. Aşı var olan olsun olmayan da ölsün moduna geçti ülkeler. Maske mesafe bitti restoran kapatma bitti maçlara seyirci almama bitti.

Sen şunu düşün: kapanmalar olmasa günlük 1000 olum, 100 bin vaka olacaktı. Hastaneler dolup taşacak, insanlar sokaklarda ölecekti.

Devlet ben aşıyı sundum ölen ölür kalan sağlar bizimdir moduna geçti, tüm devletler bu modda şu an. Aşı olmayan kendini çok büyük riske atıyor bana göre, imkanın vardır evden çıkmazsın riskin yoktur vs ayrı hikaye, ama risk varsa malesef tek çıkış Aşı Aşı Aşı.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hocam hangi veriye dayanarak söylüyorsun bunları ?

aşağıda TR günlük vaka ve ölüm sayılarının seyri yer alıyor, geçen yıl bu zamanlar 20 olan günlük ölüm sayısı şu an 300 civarına ulaşmış durumda- uygulanan 102 milyon doz aşı sonrasında ..

günlük vaka sayısı da yine kat be kat fazla, 2021 ilk aylarındaki max rakamlara yakındayız.. 18+ nüfusun yüzde 83 en az bir doz aşılı, yüzde 65 kısmı ise 2 doz aşılı.. hatırlarsan ilk başlarda nüfusun üçte ikisi covid yakalansa yahut aşılansa sürü bağışıklığına ulaşırız deniyordu, şimdi her 6 yetişkinden 5 i aşılanmış durumda, ve sistem bütün gücüyle o aşılanmamış 1 kişinin üstüne abanıp -hepsi senin yüzünden aptal cahil yobaz" diye koro tutuyor

TR yüksek oranda aşılama yapmayı başaran ülkeler arasında, bizden daha yüksek aşılanma oranlarına sahip ingiltere ve israil gibi ülkelerde de vaka-ölüm sayılarında beklenen düşüş asla gerçekleşmedi.. insan hayret ediyor, neye istinaden bu derece hararetle aşı faşizmine sahip çıkıyorsun ?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sayın Medvig;

Madem otoritenin her dediğini kabul ediyoruz o halde alın size kanıt.

https://m.facebook.com/memurlarnet/v...6036098898773/

Bizzat ūlkenin sağlık bakanı benim dediğimi diyor.

8. Geçmiş olsun. Biri çıkıp, sizin akciğer fonksiyonlarınızla ilgili sıkıntı olduğuna inanmıyorum dese; ya da olduğunuz aşıları boşa oluyorsunuz dese me yapardınız? Sizin için olana inanıyorsunuz ama diğerine inanmıyorsunuz. Umarım covid kapmazsınız, tekrar geçmiş olsun
     Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sayın oyunagelen;

Siz burada ben sahadan bildiriyorum diyorsunuz ya;

Geçen sene teyzem vefat etti.Kendisi kanser hastası idi.Ölūm raporuna sizin sahadaki diğer arkadaşlarınız kovid dedi.3 gūn cenazemizi teslim alamadık.En nihayetinde kovid olmadığı anlaşıldi da defnedebildik.

Kendim kronik raharsızlığı olan biriyim.Ajan iğnelerden kullanıyorum.Normalde her 3 ayda bir akciğer fonksiyonlarımın kontrol edilmesi gerekiyor ancak randevu alsmıyorum.ilaçlarımı eczaneden alabiliyorum.iğnelerimin yan etkileri kimsenin umrunda değil artık

Sayfa 310/1004 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •