Sayfa 728/994 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. şirketin geçmiş faaliyet raporlarında 4-5 bin araç üretilip satıldığı görülüyor. son yıllardaki üretim ve satış adetleri ortada. haliyle kapasite kullanım oranı da düşük.
    örneğin 2011 faaliyet raporu 28. sayfadan üretim ve satış adetlerini inceleyebilirsiniz.
    https://www.otokar.com.tr/getmedia/7...aaliyet-raporu

o yıllarda minibüs üretimi de var. treyler üretim ve satışları da baya varmış. hatta satışların adet anlamında nerdeyse yarısı treyler

2.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    şirketin geçmiş faaliyet raporlarında 4-5 bin araç üretilip satıldığı görülüyor. son yıllardaki üretim ve satış adetleri ortada. haliyle kapasite kullanım oranı da düşük.
    örneğin 2011 faaliyet raporu 28. sayfadan üretim ve satış adetlerini inceleyebilirsiniz.
    https://www.otokar.com.tr/getmedia/7...aaliyet-raporu

o yıllarda minibüs üretimi de var. treyler üretim ve satışları da baya varmış. hatta satışların adet anlamında nerdeyse yarısı treyler
    Sn otokar haklisiniz.
    Ben vaad ettiklerini dusunuyorum gelecek icin kisa orta vade kestiremiyorum tabi...
    Dis politika rahatlasa askeri zirhli arac satisi da gozle gorulur sekilde artar kanaatimce...
    Ytd

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Boyle bir sirket icin dusuk bir kapasite bence...
    Ytd
    IVECO anlaşması bu sebeple yapıldı zaten. Düşük bir yatırım bedeli ile atıl kapasitenin en az yarısı dolacak. Dolayısıyla seneye bu zamanlar kapasite doluluk oranını %60-70'lerde görebiliriz ticari tarafın.

4.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    "THOR" un çekici gibi olsun diyelim..

Çekiç formasyonu, bir enstrümanın değer kaybı sonrası dip ve destek seviyelerinin belirlenmesiyle oluşur. Çekiç formasyon sinyali alıcıların ensturmanın kontrolünü ele aldığı anlamına gelmez ve en basit haliyle potansiyel bir yükseliş eğiliminin güçlendiğini gösterir.
    Doğrumudur sn sevenhıll.saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Çekiç formasyonu, bir enstrümanın değer kaybı sonrası dip ve destek seviyelerinin belirlenmesiyle oluşur. Çekiç formasyon sinyali alıcıların ensturmanın kontrolünü ele aldığı anlamına gelmez ve en basit haliyle potansiyel bir yükseliş eğiliminin güçlendiğini gösterir.
    öyle diyorlar hocam.. ben de anlamıyorum.. bekliyorum..

bol kazançlar..

6. ----------------

Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Teorik olarak doğru Sn. tablet.

8.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Teorik olarak doğru Sn. tablet.
    Eyvallah sağol hocam,çok geri kaldı ama hayırlısı bakalım.ytd.

Sayfa 728/994 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •