Sayfa 518/1002 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. [QUOTE=practer;5513264]
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Portföydeki PPZ fonlarını da göremiyorum. Sabah satış da yapamadım . Azimut telefon numaralarından da ulaşılmıyor şirkete. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı?
    benim işbank hesabımda görünüyor ppz fonlarım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. [QUOTE=pit;5513266]
     Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    benim işbank hesabımda görünüyor ppz fonlarım.
    İş Bankasında görünüyor ama sabahtan itibaren işlem yaptırmıyor. Başka bir aracı kurum hesabımdaki PPZ ler ise hiç görünmüyor. 1 tane merkez telefonları var. 0 212 244 62 00 Sabahtan beri cevap vermiyor . Bakalım ne çıkacak ardından.

Burada yüksek strateji ürünü tartışmalar olurdu.
    O güzel insanlar gittiler.
    Bari ben bir tane açayım.
    Merkez faiz inderecekse orta ve uzun vadeli bono fonları üç beş kuruş bırakmaz mı?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Merkez faiz inderecekse orta ve uzun vadeli bono fonları üç beş kuruş bırakmaz mı?
    bizim köyde ona yıllık mevduat yapıverin gari deyolar: ) sorun şu ki 1 yıllık vade dolmadan dünyada ayı piyasası gerçekleşir de bist 1000 nasd** 10000 puana düşerse parayı bozdurmaktan başka çarem kalmayacağı için bana uymaz. hem şu an verdikleri brüt %19, net getiriyi bulmak için yaklaşık 14'e böleceksin 1,35 aylık net getiri eder. nzh ve osd için doğru orantı kurarsak 1,78 yani neredeyse aylık %25 faiz alırken, tahvil bono riskine girmektense özel sektör tahvili riskine girmek çok daha mantıklı görünüyor. yap %50 osd %50 nzh öyle ciddi olaylar patlamadıkça dayak yeme ihtimalin yok.

5. Son dagilimlara gore bazi fonlarin hisse kisimlarinin saat 18 itibariyle tahmini getirileri;

GBC +1.50
    AOY +0.53
    TGR +0.56
    RPD +3.05
    IPB +0.45
    TGE -0.15

Ayrica mac ve nnf +0.80 civari gozukuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    HTT ve DZT iş görebilir.
    Hatta son dönemde çaktırmadan mevduat üstü getiri veriyorlar bile.
    Bu iki fonda ne getiriler alınmıştı geçen yıllarda. Dönemsel olarak alıp alıp satılıyordu.
    Ne günler geldi geçti...

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Son dagilimlara gore bazi fonlarin hisse kisimlarinin saat 18 itibariyle tahmini getirileri;

GBC +1.50
    AOY +0.53
    TGR +0.56
    RPD +3.05
    IPB +0.45
    TGE -0.15

Ayrica mac ve nnf +0.80 civari gozukuyor.
    bistin eksi kapattığı bir gün için abartılı değil mi? diğer günlerde de pek tutmuyor gerçi türeve asılıyorlar herhal. neyse sen paylaş yine de ihtiyacı olanlar vardır. teşekkür etmek konusunda biraz tutuk olsalar da: )

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    HTT ve DZT iş görebilir.
    Hatta son dönemde çaktırmadan mevduat üstü getiri veriyorlar bile.
    Bu iki fonda ne getiriler alınmıştı geçen yıllarda. Dönemsel olarak alıp alıp satılıyordu.
    Ne günler geldi geçti...
    uzun vadeli borçlanma araçları borsayla paralel hareket ediyor genelde. ama doğrudan tahvil bono almaktan iyidir yine.

Sayfa 518/1002 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •