Sayfa 98/174 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon
Arama sonucu : 1392 madde; 777 - 784 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1. Yıllar önce genel kurulda soruldu hangi parayla alıyorsun diye,tefeciden borç aldım dedi.Şuan ki hisse performansı tefeci faizini karşılamaz.Bu soru üzerine bir daha gelemedi genel kurullara.Hayırsever kızı bakıyor orlan de niro ile.orlan de niro da yoktu bu sefer.olsaydı uyuturdu milleti Mustafa beyin dediği gibi.Reha bey yaşınında vermiş olduğu iyilikle söyleyiverdi çed raporunu.

2. Masak a yazıvermek lazım.Besim bey nereden sağladı bu geliri diye.Kendisi bu kadar büyürken şirket neden aynı oranda büyüyemedi,yatırımlarını ve hisse alımlarını kredi ile yaptı.Madem Besim tibul kazanıyor canlı parayla hisse alıyor şirketinde aynı bim gibi borçsuz alım yapması gerekir.Yanlış mı düşünüyorum MUSTAFA bey.

3.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Yıllar önce genel kurulda soruldu hangi parayla alıyorsun diye,tefeciden borç aldım dedi.Şuan ki hisse performansı tefeci faizini karşılamaz.Bu soru üzerine bir daha gelemedi genel kurullara.Hayırsever kızı bakıyor orlan de niro ile.orlan de niro da yoktu bu sefer.olsaydı uyuturdu milleti Mustafa beyin dediği gibi.Reha bey yaşınında vermiş olduğu iyilikle söyleyiverdi çed raporunu.
    Aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler . Bu forumdaki kalite ve tartışma ortamı birçok sayfada yok. Şirket ky'ye kazandırmamak için yeminli. Dolar üzerinden grafiğe baktığımızda 53 cent fiyatı ile 2017 yılında bile işlem görmüyor. 2015 yılı Eylül ayında 20 bin dolar yapan adam dolar olarak parasının yüzde 50'sini kaybetmiş durumda. İnsanın parasını, zamanını herşeyi bitirmişler. Bazı arkadaşlar diyebilir ki neden yatırım yaptınız? Piyasaya göre ucuz kalmıştı, beklentisi vardı, pandemi bitiyor aşı bulunmuş turizm canlanıyordu vs. vs. bizim yatırım yapmamızdan ziyade neden şirket bu kadar ucuz kaldı onu merak etmek hakkımız simidin 2,5 lira olduğu ülkemizde milyar dolarlık yatırımı olan şirket hissesi 4 lira.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

4. Şirkete nitelikli yatırımcı gelecek güya değil mi.Hani yetkilendirme hani ön hazırlık kaldı şurada 3 ay,hangi kuruma yada bankaya yetki verdin 150 milyon hisse için adama sormazlar mı.Şirkete yabancı ortak gelecek olsa beklenti satın alınmaz mı.hisse değerlenmez mi.Şuan ki durum sahtekarlık başka birşey değil.bu işin sonu karakolda bitecek.spk sizi tıpış tıpış hizaya sokacak.

5. Çok yazan birisi değilim ama mızrak çuvala sığmıyor artık,o yüzden kusura bakmayın.

6. Kaldı 78...
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. Bunlar işin özü ben milleti iyice sömüreyim ne toplarsam kardır diye bir kaç kişiye 3 4 milyon lot kaptırdı.şimdi bunlar onun derdinde ky çok şikayet etti spk ya spk bu yüzden bunlara ek süre veremedi dede 1 ay felan daha zamanım var diyo ne alırsam ne toplarsam kardır derdinde mustafa beyi ikna etmeye çalışmayın o içinden haklısınız sonuna kadar der ama sağa sola bişey söylemez.bu durumada sabırlı olmak önemli panik yok besim tibuk daha ne kadar bekletebilir beni burda önemli olan kağıttan en iyi yerden ayrılabilmek bakalım köşeye sıkışan onlar mı bizmi görücez YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Çok yazan birisi değilim ama mızrak çuvala sığmıyor artık,o yüzden kusura bakmayın.
    Estağfurullah, küçük yatırımcıyı UYANDIRAN her türlü bilgiyi destekliyoruz.

Sayfa 98/174 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •