Ben sizi ilgiyle oluyorum temel olarak inşallah beklentiniz gerçekleşir benim de spot malım var çok ucuz kagitlar var gerçekten de ralli olsa niye oldu demem çok da para kazanırım. Ama belli olmuyor borsa bu türev ile ilgili tespitiniz de çok doğru bugünkü hareketleri mesela tamamen sistemci sayısının artmasına bağlıyorum. Pala bunları sırtından atıyor. Çok büyük ihtimalle büyük oyuncular bilerek art arda ladder hareketler ve sert alımlar / satışlar yaptılar bugün zarar etmeyen sistem çok azdır. Sonuçta bu insanlar para kazanmak istiyor gelip de macd rsi deyip ekmeğine kan dograyamazsin sen ne yapuyorsan o tersini yapar alır paranı gider.
 Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
Öneri vermek alabileceğim bir sorumluluk değil bu nedenle turev piyasalardaki fiyatlamaların gerçek değeri yatsıtmadığını ve global çetenin FED i yönettiğini net inanıyorum.
Bu nedenle orta vadede (6 ay ile 3 yıl içinde) Dx 80 altina dusmesini bekliyorum.

Ben spot hisse senedi, fiziki altın ve sterlin ve CHF tutuyorum. EUR usd long pozisyonum var. Banka hisselerinin bazılarının bedava olduğunu düşünüyorum. Kamunun veya kayyumun yonettigi hic bir senette 1 kurusluk risk almam. Thy bu enflasyonla bence bedava fakat prensip olarak almam.
Bence piyasa 2022 de seçim olacak ve onu fiyatlayacak ve sonuç belli, 10 yiilik ayi doneminden sonra hisseleri ky dan almak nerden baksanız eb az bir 6 ay alir.
Ben orta vade yatirimcisiyim, spotta %200 varanttlarda %500 alti kesmez.
Yatirim tarzi farklilik arz eder herkese saygim var.
Turev piyasalar kumarhanedeki masa gibidir yonu tamamen ky cogunluk pozisyonlari belirler.
Turevciler icin, dol şanslar, spottakiler icinde mali alip yillandirna zamani ayni sarap gibi.

Bazı arkadaşlar mesajlarima alintilayarak alay eder gibi yapnalariba karsilik, seviye dusurerek mesaj yazmak zorunda kaldin, saygiyi kaybetmemek en degerli varligimiz unutmayalim.
Sevgiyle kalin
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.