Sayfa 526/1002 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi, firmadan bağımsız fon.
    O yüzden arkadaşların içi rahat olsun.
    Ama yönetimin hamleleri çok önemli, umarım ters işler çeviren yönetimlere rastlamayız.
    Ünlünün bu ahlaksızlığına dur diyende ceza kesende olmadı. Hile-i Şeriyye yapmak hiç etmek birinci vazifemizdir.

https://twitter.com/finansvekonomi/s...107744256?s=19
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    sn myfinans dediğiniz kısım önemli. Ben spk olsam fon yöneten pyş lerin hiçbirinin halka açık şirketlerle organik bağı olmamasını veya olsa bile o bağı olan firmaların hisseleri ile ilgili yaptıkları işlemlere sınırlandırma ve iyi kontrol yapardım.
    Dediğiniz o nokta çok önemli sn pit.
    Fon güya denetleniyor, ama denetleyen kim özel denetim şirketleri, parayı veren fon, denetlenen fon. Bu tür denetimin sağlıklı sonuç vereceğini sanmıyorum.
    Bence SPK'ya bağlı olacak denetim elemanları fonları periyodik olarak denetlemeliler. Bunun yasal dayanağı sağlanmalı.
    En büyük korkum aniden ters bir şeyler olacak ve o zaman anlaşılacak bu denetimin eksikliği.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında risk var.
    Fon sorumlusunun çılgınca bir hamle yapmayacağının hiçbir garantisi yok maalesef.
    Çılgınca hamlenin içini istediğiniz gibi doldurabilirsiniz.
    Şimdiye kadar piyasaya yansıyan bir şey olmadı ama ne olur ne olmaz deyip, tek bir fona yüksek yüzde bağlamamak en iyisi.
    Tam olarak cok cilgin degil ama Gbc fon sorumlusunun cilgin bir hamle yaptigini dusunebiliriz belki. Altina,gumuse sıkı sıkı baglanarak 1 milyar tl yi hic ettiler . Simdilik oyle gozukuyor bunu birazda zaman gosterecek gibi bakariz Kasim - Aralik gibi iyi getiri elde eder.

Lemon dostum Lemon dostum...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Ünlünün bu ahlaksızlığına dur diyende ceza kesende olmadı. Hile-i Şeriyye yapmak hiç etmek birinci vazifemizdir.

tamda bahsettiğim bu tür konular. Bunun dışında speklerle anlaşan fon yöneticileri vb risklerde yok değil. Eskiden hisse fiyatları zirvedeyken emeklilik fonları ve yatırım fonları alımları olan hisseler görürdüm. Sonrasında düşüş başlardı ve o hisseler uzun süre fonların portföylerinde kalırdı. Art niyet mi vardı yoksa fon yöneticilerinin hatalı kararları mıydı öğrenemedik.
    Şimdilerde fonlarda yatırımcı çekebilmek için rekabet yoğun, rekabet için de iyi performans göstermek gerekiyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku

ben paylaşılan bu tweeterı yeni gördüm. Ve şuan korku yaşıyorum. Yatırımcılar bankalardan başka yatırım şirketlerine güvenemeyecek mi? Biz her zaman bankaların esiri mi olacağız?

7.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    ben paylaşılan bu tweeterı yeni gördüm. Ve şuan korku yaşıyorum. Yatırımcılar bankalardan başka yatırım şirketlerine güvenemeyecek mi? Biz her zaman bankaların esiri mi olacağız?
    banka fonlarında da banka hisseleri ve banka iştirak hisseleri dolu. Genelde en kötü performansları bankaların hisse fonları yapıyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku

O konu ne oldu cidden merak ediyorum, bir inceleme varmı, varsa sonuç ne oldu, bilen varsa paylaşırsa seviniriz.

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tam olarak cok cilgin degil ama Gbc fon sorumlusunun cilgin bir hamle yaptigini dusunebiliriz belki. Altina,gumuse sıkı sıkı baglanarak 1 milyar tl yi hic ettiler . Simdilik oyle gozukuyor bunu birazda zaman gosterecek gibi bakariz Kasim - Aralik gibi iyi getiri elde eder.
    Umarım bekledikleri gibi olur, ama FED'in faiz artırımı falan derken o iş uzayabilirde.

Sayfa 526/1002 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •