Kub -0.17 gelmis hayret. Dun merkez kur sabitti. Portfoyundeki Abd Hisseleride yuksek getirmisti.
Kub -0.17 gelmis hayret. Dun merkez kur sabitti. Portfoyundeki Abd Hisseleride yuksek getirmisti.
Kub garip bir fon anlayamadım bir türlü, geçen gün bir kısmını sattım, kalanı da satsam mı diye bakıyordum şimdi. Mesela bendeki fon fiyatları tablosuna bakıyorum şu anda +1.87 görünüyor ama burası da güvenilir değil sanırım, bu kadar çıkacak bir durum yok. ne zaman ne olacağını kestirmek çok zor bu fonda. Veya bir gün sonradan mı geliyor fiyatlar nedir anlamadım.
arkadaşlar borçlanma araçları fonlarından stopaj kesintisi oluyor mu şu anda?
Yerli borçlanma araçları fonları(kısa,orta uzun vade farketmeksizin) yukarıdaki muafiyet(%0 stopaj) kapsamında.Değişken, Karma, Eurobond, Dış Borçlanma, Yabancı, Serbest Fonlar ile ünvanında döviz yazan yatırım fonları hariç olmak üzere, 23 Aralık 2020 ile 30 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçek kişiler tarafından satın alınacak yatırım fonlarının herhangi bir tarihte elden çıkarılması sırasında edilecek gelirlere %0 (değişiklik öncesi dönem satın alınan fonlarda bu oran %10) stopaj uygulanacaktır.
Son dagilimlara gore bazi fonlarin hisse kisimlarinin saat 18 itibariyle tahmini getirileri;
GBC -4.00
AOY -1.20
TGR +0.73
RPD -1.36
IPB -0.61
TGE -1.61
London Ryanair hissesi %8.30 yukarida.
GBC ye gelsin. Altin kapilarimiz kan oldu Tayfun.
https://www.youtube.com/watch?v=KFic4RKJ1Zg
Gümüş'te düşüş günlük -4,5 olmuş.
Yahu millet 40 dolar bekliyordu bu 20 dolara yaklaştı.
Yer İmleri