Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 385/1004 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Viop XXXV

1. TL mevduat sahiplerinden DTH mevduat sahiplerine ve kredi çeken borç alanlara alenen gelir transferi yapılıyor sonra neden dolarizasyon oluyor diyorlar bu milletin feraseti yok mu
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi senin için açtım baktım. (xu030) 4 saatlik 2 eylül 12:00 barı ile şişmiş, 2 eylül 16.00 barı ile SAT vermiş, 9 Eylül 08:00 barında düşüşü abarttığı için tepki gelmiş Bollinger altından, ancak tepki cılız kalmış 75 periyot ağırlıklı ortalamayı geçemeyim tekrar satışa dönmüş. Oradan buraya kadar çok nizami düşmüş, dün 16:00 barında ise Bollinger altından gölge bırakıp dönmüş. (200 periyotluk ortalaması tam gölgenin dibinde, demek oradan tepki gelmiş) Buradan çok yakın stoplu long izlerdim, 1534.4 civarı davranışına bakardım, hacimli geçerse 1548 hedefler yok orada da takılırsa 1500 altına yolculuk başlar gibi...

Bu arada bu benim kendi sistemimle algım, ani kırılımlarda buradan düşeni kırıp çok çok sert aşağı kopma ihtimali de var, sen anladığım kadarıyla o ihtimali de yakın görüyorsun. Benim piyasa algım genelde yatay üzerine, trendler dahi yatay olduğu zaman iyi kazanıyorum çok sert hareketlerde terste kalıyorum. Ancak genelde de sert hareketler daha nadir oluyor, piyasa %70 yataydır. O senaryo olur mu olmaz mı hiç bir fikrim yok...
    Teşekkür ederim ilgine,
    Emeğine sağlık...
    Benim de bir fikrim yok desem de,,,
    Sindoma nın tezlerine göre,,,
    Bir elinde cımbız,bir elinde aynaya bakarsak,
    Ayna direçte olabilir,
    Cımbız da destekteyse,başlasın badem tezgahı...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Acilen politika faizi 20 ye çekilmeli ,yabancı kaçıyo sabırları kalmadı , biz mudilerinde sabrı kalmadı, aylardır 19 da uyuttular bizi , gerçek enflasyon %50...
    Gerçek enflasyon yüzde 50 ise dibine kadar bina dükkan ev arsa sahibi ekyo nasıl sürünüyor dayı inşaat ve arsa var dayı bana bunun izahını yap bu kağıtları alınca binalara arsalara ortak olmuyoz mu dayı bu nedir lütfen aydınlat bizi ışığında

4.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    cumaya kadar bide bu var takıp ettiğim

x30 benim için en önemli yer
    inş altına inmeyiz
    buda x100 1400 bölgesi demek

5. Bir sıkıntı var, Tofaş bozuldu ama yolcularda bişey yapmak istiyor. Ucuzdan malmi almak istiyor yoksa şimdi tüm araba gemisini tofaslar ile birlikte yakıp kırmızı bir atesmi gösterecek.

6. Sen zararı kurtarda biz zaten vurduk spotta 3 5 az olsun..
     Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Getir senin tofasada motora segman atalım bak arkadan Duman atiyo motor
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Gerçek enflasyon yüzde 50 ise dibine kadar bina dükkan ev arsa sahibi ekyo nasıl sürünüyor dayı inşaat ve arsa var dayı bana bunun izahını yap bu kağıtları alınca binalara arsalara ortak olmuyoz mu dayı bu nedir lütfen aydınlat bizi ışığında
    kredi genişlemesi olmadan satış yapamıyorlar..

inşaat maliyetleri yüksek ..

halkın önemli bir kısmı konut alamıyor..yani halk sürünüyor..

gibi bir sürü neden var.. hormonlu bir kuruluştu yıllarca kupon arazilerle semirdi, bence şimdi bu seviyelerde olması kaçınılmaz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kredi genişlemesi olmadan satış yapamıyorlar..

inşaat maliyetleri yüksek ..

halkın önemli bir kısmı konut alamıyor..yani halk sürünüyor..

gibi bir sürü neden var.. hormponlu bir kuruluştu bence bu seviyelerde olması kaçınılmaz..
    Abi arsanin binanın fiyatı enflasyon ile artmıyor mu satmasını daha iyi durduğu yerde artıyor fiyatı..

Sayfa 385/1004 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •