Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 436/1004 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KAYITLARA GEÇSİN : hayal iptal.zaten onun olması 1340 kırılmalıydı..zaten HAYAL demiştik..(elbette hiç bir şey imkansız değil..o ayrı)

bıst100: 1384

tarih 21 eylül.

8 ay aradan sonra ORTA VADELİ ALIM YAPIYORUM...5/6 AYLIK hareketsiz beklerim.

1360/70 görülebilir.oradan da alım yaparım..

herkesin fikri kendine.herkes haklıdır ....ha...1210 olsa bile problem yok..beklerim..

artık vadelide az kontrat oynarım.

not: etkilendim vs. olmasın..çok zarar ettiğim olmuştur.

iyi akşamlar.
    Teşekkürler sayın ABKA
    Aylar önce söylediğim gibi siz alırken accuk alacam demiştim ve accuk aldım.
    ALIŞIM SATIŞIM BENİ BAĞLAR.
    NOT: Sorumlu hissetmeyin 20 yüzyılda da hisse net e üyeydim.

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/k69BEy9D/

Aşağıdaki trend çizgisine bir dokunmadan rahatlamayacağız herhalde. Fakat bu seviyeler çok erken oldu, bu çizginin üzerinde nasıl kalacak bilemiyorum
    https://www.tradingview.com/x/tzS8DIbD/

XU100 trend çizgisine kadar geldi, umarım rahatlamıştır
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

3.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    15dk sonra SP500 spot açılışı belirler bugünkü oyunu.

1- Tepki yükselişini daha da öteye taşırsa XU30 yukarı hareket
    2- Vadeli açılışına ayak uydurursa XU30 hafif yukarı-yatay,
    3- Yok vadelinin yükselişten geri gelirse XU30 1470 Fib seviyesine geri çekilme
    3. şık gerçekleşmesine ve endeksin 1486 desteğinin altına gelmesine rağmen şelale gibi gitmedi aşağıya, XU100'ün trend desteğine gelmesinin de etkisi var. Alıcılar kenarda bekliyorlar ama satıcılar da iyice isteksiz artık.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    13.04 üstünde kalamayan THY adam değildir

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ŞİMDİ THY ADAM oldu mu.!!! bilmiş mi olduk.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KAYITLARA GEÇSİN : hayal iptal.zaten onun olması 1340 kırılmalıydı..zaten HAYAL demiştik..(elbette hiç bir şey imkansız değil..o ayrı)

bıst100: 1384

tarih 21 eylül.

8 ay aradan sonra ORTA VADELİ ALIM YAPIYORUM...5/6 AYLIK hareketsiz beklerim.

1360/70 görülebilir.oradan da alım yaparım..

herkesin fikri kendine.herkes haklıdır ....ha...1210 olsa bile problem yok..beklerim..

artık vadelide az kontrat oynarım.

not: etkilendim vs. olmasın..çok zarar ettiğim olmuştur.

iyi akşamlar.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...64#post5524364

Viop topiğinde okuduğum ..son bir yılın en şık yazısı..fiyat analizi ..zaman analizi ..ve en önemlisi manzume şeklinde takip eden ve daha önemlisi real time online olması ..en önemlisi de çok kibar dostane ve samimi olması ..

Yaşamsal süreçte sunumun önü ve arkası BİLGİ nin birikimsel dokusunu taşımalıdır... Ki, öğrenim ve aktarımda geçerli olan bilginin, el değiştirerek büyümesi genişlemesi dir...Paylaşmak.....

Üst düzey paylaşımından dolayı ...değerli forum arkadaşım sayın ABKA'ya teşekkür eder ve tebrik ederim..kendisine bol şans diliyorum
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

Nerden nereye gelde anlat..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post5524072

Ayrıca değerli forumdaşım sayın oyunagelenadam'ı tüm şorterlere rağmen Toaso'daki ısrarlı süper trade'inden dolayı tebrik ederim ..pozisyonunu ispatlamasına gerek yoktu ..beyan esastır ve ben defalarca buna real time online şahit oldum ..oldukça göz kamaştırıcı bir trade oldu
    Hayat hoş gerisi boş

7. Ben samimi yazan herkese gönül borcum olan tebriki esirgemiyorum ..iyi günlerde harcasınlar İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post5524072

Ayrıca değerli forumdaşım sayın oyunagelenadam'ı tüm şorterlere rağmen Toaso'daki ısrarlı süper trade'inden dolayı tebrik ederim ..pozisyonunu ispatlamasına gerek yoktu ..beyan esastır ve ben defalarca buna real time online şahit oldum ..oldukça göz kamaştırıcı bir trade oldu
    inan senin için attım .....
    şu tehditlerinden bıktığım için.!!!
    çok ta tepki geldi özelden ama bu trade TEKNİK DEĞİL TECRÜBE HERKES SHORT DİYORSA..
    SENDE BİLİYORSUN..
    gubrf pgsus ve sasa da gördük.!!!
    GENE İDDİA EDİYORUM SHORTTA KİMSE OLAMAYACAK.!!

Sayfa 436/1004 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •