Originally Posted by
hasan polat
Yazdıklarını okuyunca gerçekten uzun vadeci oldugunuanladım. ccolaya baktım bu sene 2,5 milyar gelir elde etmesi mümkün görünüyor yani hisse başı 10 TL ve genelde 10 katını görüyor Bu son düzeltme sonrası 100 e dogru devam eder Yalnız hisse yükseliş trendinde bu trend 12 eylül 2020 de başlıyor Günlükte bu trendi bozmak üzeri gibi görünüyor ama trendi bozmayacak ve yukarı yönde dönüş olaczk gibi. Gerçek uzun vadeci olman bu hissenin yükseliş tarzı sabırlı insanlara uygun olması yüzünden sana uyar gibime geliyor. bu hisse 50 tl olsaydı bende alırdım. benim tercihim olan hisseler olması gereken degerin yarısında olanlar. Yukarıda 100 rakamını olması gereken deger olarak kabul ettik . Benim şu anda borsada favori 3 hissem var 1 ci petkim yılsonu 2 TL kazanır ve 8 katını görür. 2ci arçelik yılsonu hisse başı 10 TL kazanır ve oda 8 katını görür. 3. favorim brisa yıl sonu 4 TL kazanır 11 katını görür Elimde henüz arçelik yok nedeni hisselerin içinde formasyona enyakın brisa subat2022 petkiminkisi 2022 haziranı bulur diye düşünüyorum. Bunlardan birinde işim biterse yolum arçelige düşer haa ara sıra alsat için arçelik tahtasında işlem yapıyorum . Bendeki durumda böyle Bol kazançlar diliyorum . Selam ve saygılar
Yer İmleri