Sayfa 24/104 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 825 madde; 185 - 192 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

1. ....!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Penta’da yaptığım hatayı burada yapmak istemiyorum

3.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Penta’da yaptığım hatayı burada yapmak istemiyorum
    Penta oransaldı diye hatırlıyorum. Bende arzdan bir miktar duruyor ama bilsek istediğimiz kadar alabilirdik.
    Bu işler biraz nasip kısmet işi olsa gerek...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. ...!!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. bence şu anda borsadaki iki bebek hisseden biri diğeri de Tezol ama tezolda resmen savaş var şirket yeotk daki gibi yatırımcısına sahip çıkmıyor gerçi gelecek günler ne olur bilinmez ama bence yeotk kendinden çok bahsettirecek...ytd

6.  Alıntı Originally Posted by asmf Yazıyı Oku
    bence şu anda borsadaki iki bebek hisseden biri diğeri de Tezol ama tezolda resmen savaş var şirket yeotk daki gibi yatırımcısına sahip çıkmıyor gerçi gelecek günler ne olur bilinmez ama bence yeotk kendinden çok bahsettirecek...ytd
    .....!!!!

7. Genel takasları paylaşabilecek bir dostumuz varmı acaba..

Tezol da memur arkadaşın yakın akrabası çalışıyor cumartesi fabrikanın önünden geçtim bana göre sadece teknoloji yeotk kısa hedef 84 oradan 79-84 arası yapıp 100 üstü temennim

Sayfa 24/104 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •