Sayfa 232/1006 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    millette para var, ne güzel harcıyor diyenlere gelsin.

"Bireysel kredi/kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe alınan kişi sayısı %82 arttı"
    https://www.foreks.com/haberDetay?id...0e82000173e40a
    Yeniden şahlanış / diriliş diyorlar :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. “Ülkemiz büyüyor. Milletimiz zenginleşiyor.â€

3. Faiz indirimi olacak gibi bir his var içimde umarım yanılırım

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Faiz indirimi olacak gibi bir his var içimde umarım yanılırım
    Gazeteci Başkan en iyi yaptığı şeyi yapıp suya sabuna dokunmayacak ...Ama adamın birinin gönlünüde yapayım beni de tepelemesin diye bir ortam oluşmuşsa 0.25 indirim gelir....

Bakalım ne olacak.....

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Gazeteci Başkan en iyi yaptığı şeyi yapıp suya sabuna dokunmayacak ...Ama adamın birinin gönlünüde yapayım beni de tepelemesin diye bir ortam oluşmuşsa 0.25 indirim gelir....

Bakalım ne olacak.....
    naci başkanın attığı manidar tweet bir duyumu olduğunu hissettiriyor çılgınlık yapmayın diye uyarısını yaptı enflasyon uçmuşken faiz inerse çarşı karışır

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    naci başkanın attığı manidar tweet bir duyumu olduğunu hissettiriyor çılgınlık yapmayın diye uyarısını yaptı enflasyon uçmuşken faiz inerse çarşı karışır
    Adam ingilizce bilmediği için toplantıların bazılarına katılamamış ve bayağı sert tepelenmiş diye haberler var...Ona istinaden ben 0.25 indirim olasılığı var diyorum...Umarım iner

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adam ingilizce bilmediği için toplantıların bazılarına katılamamış ve bayağı sert tepelenmiş diye haberler var...Ona istinaden ben 0.25 indirim olasılığı var diyorum...Umarım iner
    bizim gibi faizi yüksek olan ülkelerde artış ve indirim birimleri 25 değil 50 baz puan olur
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Bence de inerse 50 baz indirir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 232/1006 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •