Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 505/1004 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Pandemi öncesi kredi dağıtıldı. Pandemide de sadece krediye ulaşabildik. Öncesinde kredi ile araba ve konut aldık. Bir kısmımiz ticari ve tüketici kredileri ile ayakta kalmaya çalıştı. Neticede işler olduğundan kötü gitti. Konut ipotekli ve bireysel ve ticari kredileri de ödemedik. Yasal takip süreci hep uzatıldı. Bu adam evini arabasını satmak istese alan kişi borçlunun tüm borcunu devir alıp öyle devam edebilir. Bu konuya ilişkin bilgisi olan var mı.

2. Bizim cengaver hükümet enflasyon ile ilgili sorunu çözmek için beş zincir markete müfettiş gönderecek mış. Bu beş zincir markette tam tersi bizim ucuz aldığımız marketler. Bunlarda işi kanırtirsa Abbas yolcu olur. Bunlar harbiden salak bu gün enflasyonu TÜİK bu kadar düşük bulabiliyorsa bunlar sayesinde. Bunlar olmasa %10 daha yüksek bulur. Bur kaç salak bazı ürünleri mukayese edip çok fiyat farkı olduğunu iddia etmiş. Bu ancak şöyle olur bir ürünün son kullanma tarihi geçmek üzere ise onu çok ucuza verir. Onu satmasa çöpe gidecek zaten

3. Herhangi bir markette bir şey çok ucuzsa sebebi miyadi yakın olmasıdir

4. Gecense yapmış olduğum stoklar bitti. Gunluk alınması gerekenler dışında alışverişe çıkmadım. 2 hafta once yine alışveriş yaptım. Birsene daha götürür. 2 senelik toplu alışverişimin maliyetin ortalamsını alınca enflasyondan gelen zamlardan kar yapmış oluyorum. tavsiye ederim. Buda karlı bir yatırım.

5.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Gecense yapmış olduğum stoklar bitti. Gunluk alınması gerekenler dışında alışverişe çıkmadım. 2 hafta once yine alışveriş yaptım. Birsene daha götürür. 2 senelik toplu alışverişimin maliyetin ortalamsını alınca enflasyondan gelen zamlardan kar yapmış oluyorum. tavsiye ederim. Buda karlı bir yatırım.
    Baba başkan benim ki seneye temmuz Ağustos a kadar çoğunlukla gider. Süt ürünleri hariç çoğunu yıllık yada iki yıllık alıyorum. Bu şekilde kısmen de olsa az etkileniyorum evde 35-40 TL Lik ayçiçek yağı 75 TL Lik zeytin yağı var

6. Babama göre her şey yolunda. Yılık iki paket makarna bir paket fındıklı krema iki kg zeytin iki üç teneke de zeytinyağı ihtiyacı. Benim 20 Paket makarna 20 kg fındık kreması 15 teneke ayçiçeği yağı ile zeytinyagi 12 kg zeytin 15 kg çay 100 kg şeker 20 kg salça

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Baba başkan benim ki seneye temmuz Ağustos a kadar çoğunlukla gider. Süt ürünleri hariç çoğunu yıllık yada iki yıllık alıyorum. Bu şekilde kısmen de olsa az etkileniyorum evde 35-40 TL Lik ayçiçek yağı 75 TL Lik zeytin yağı var
    Ben kg 24 liradan aldığım 15 kg zeytinyağım ve 7 tl den olan 10 kg mısırözü yağım var. Ve piyasada mısırozo yağ yok. Tuvalet kagıdını 12 tl den almıştım 20 paket gecensene. Yen ilerini 24 tl ye aldım.

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Ben kg 24 liradan aldığım 15 kg zeytinyağım ve 7 tl den olan 10 kg mısırözü yağım var. Ve piyasada mısırozo yağ yok. Tuvalet kagıdını 12 tl den almıştım 20 paket gecensene. Yen ilerini 24 tl ye aldım.
    Vay arkadaş tebrik ederim. Eskiden babam gelir benim stoklar için altın alsan şöyle olurdu derdi iki yıldır ağzını hiç açmıyor.

Sayfa 505/1004 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •