benim topikte bu hesaplar hep var,..
amaç sayın deniz 43 öncülüğünde burada yapılan ele alınan finansal analizleri asiste edebilmek, destek sağlayabilmek ..
benim topikte bu hesaplar hep var,..
amaç sayın deniz 43 öncülüğünde burada yapılan ele alınan finansal analizleri asiste edebilmek, destek sağlayabilmek ..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
burası çok uzunca bir süredir kötü gidişatları hem içerisi için hem dışarısı için yazıyordu,...ben o dönemde hisse nete üye değildim, çok sık olmasa da arada buraya ve x lı topiğe dışardan arada bakardım ne oluyor diye, zaten bir süre 1, 2 sene kopukluğumda oldu, sonra mtx le tekrar analizlerin tozunu aldım,
onlar bu analizler,..ama burada bu temel analizlere ve finansal analizlere hep bir destek olmak ta istemişimdir,..bu şimdi bu sıralar oluyor,..
Ben basliga kendi bilgisiyle yorumuyla katki saglayan tum forumdaslara tesekkur ederim ... sayin indiregandi eger yanlis anladigim degerlendirdigim hususlar olduysa cok ozur dilerim gercekten
Size ve tum arkadaslara iyi haftasonlari dilerim
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Eurozone bölgesi lokomotif görevi gören Almanya’da seçim sonrası majör paritelerde bir öngörünüz var mı Deniz hocam
bende bundan bahsediyorum Sn indregandi sizin basliginizda yaziyorsunuz viop dada yaziyorsunuz ama kendi adima konusayim grafiklere bakmiyorum bile. bu grafiklere bu yorumlara internette istediginiz zaman ulasabiliriz . Sn Deniz43 ustadin mesajlari bulunmaz. onlarin arada kaynayip gozumuzden kacmasini istemedigimiz icin grafiklerinizi kendi basliginizda yada viop basliginda atmaya devam edin diye ricada bulundum
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
çok haklısınız,
bundan sonra buraya istek olmadıkça bu yönde grafik yada başka bir yorumda bulunmayacağım,..
istek olanlarda varsa bu isteklerine endex topiğine atarlarsa orada öngörüm dahilinde severek cevaplarım,..
bende burada verdiğim zaman bu defa üşenip benim oraya grafik atmıyorum sonuçta kopukluk oluyor, zaten bu evengrande üzerine 2 defa olan bir durum, daha öncesi zaten yok,..bu topik sakinlerinin bakışlarını etkilememeliyim bence de,..
bu meşguliyetim için kusuruma bakmayın,..herkese bol şanş dilerim
Yer İmleri