Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 511/1004 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: Viop XXXV

1. gözönünde olsun. öyle bir yerde durdu ki . bankaları dengeleyebilir.

2. O kadar ağır o kadar zor durumlarda kaldım ki. Biri alkollü kaza yapıp anahtarı arabanın üstünde bırakıp kaçmış. Biri hastabakici olarak üniversite hastanesine kattım habersiz nöbetine gelmedi birim sorumlusu akşam üstü aradi senin adam işe gelmedi diye. Öğrenci iken okuldaki arkadaşlara anket şirketine kefil oldum. Bunlar promosyonlari hediyeleri eş dost dağıtıp anketleri çöpe atmış. Başhekim o anket şirketinin kardeşiymis. Az kaldı okuldan dolandırıcı diye atılıyordum. Sümüklü çocuk abi abi diye peşimden koşar bir öğün yemek için. bu gün doçent olmuş acayp tavır içinde. okulun karşısında ki kafeteryaya karni aç parası olmayana yemeği ver benim hesaba yaz demiştim. Kafeterya sahibi beni çağırdı sen bunlara böyle bakıyorsun onlarda parti yapıp kerizin hesaba yaz demişler adamın bile zoruna gitmiş. Ben hiç bir şekilde menfaat istemiyorum insan olsun yeter ben bunların karşılığını ahirette bile olsa alırım. Totos eskiden abi derdi yaşı küçük benden adam olmuş ismimle hitap ediyor. İçim doldu kafayı yiyecem çok ağrıma gitti.

3. Kusura bakmayın içim çok dolu çok zoruma gitti. Birine anlatmaz yazmasam delirecem.

4. petrol up..bu burda durmaz..haftanın koşanı adayı. ytd

5. Beş on sene her hafta mangal yaptım asalaklara adam sen eskiden böyle değildin zayıflamışsin diyor. Hanim hizmetçi gibi hizmet etti ben yedirdim. Kafayı oynatacağım.

6. Kısmetse abi neden olmasın malum rahatsızlığınız var..az biraz şu hastalık dinsin neden olmasın.. malûm riskli taraftayız..
    Buyrun gelin siz benim çayımı için..
    İyi niyetli olan herkese teşekkürler..
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Açıkçası öngörüleriniz jas ve sizin faydalı başka arkadaşlar da var sen benim memleketim de görev yaptığın için dikkatimi çekiyor jas da dolarize olduğu için dikkatimi çekti. Zaten eskilerden çok yok kalmadı. Ama bir kahve içmeye beklerim.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Kısmetse abi neden olmasın malum rahatsızlığınız var..az biraz şu hastalık dinsin neden olmasın.. malûm riskli taraftayız..
    Buyrun gelin siz benim çayımı için..
    İyi niyetli olan herkese teşekkürler..

Bende tedbir kekik yağı kardeşim bunu kullan hayatta kal. İstersen mail yada telefon ver sana özelden anlatayım %100 garantili

8. Yaşınız benden büyük haddim olmayarak net birşey söyleyeyim..
    Siz hiç birşey kaybetmediniz..
    Taş yerinde ağırdır..
    Teferruata gerek yok
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın içim çok dolu çok zoruma gitti. Birine anlatmaz yazmasam delirecem.

Sayfa 511/1004 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •