Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 517/1004 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Dış muadillerine göre ucuz olabilir, benim söylemek istediğim içerideki üretim maliyetinin çok çok üzerinde satışa sunulmasıyla ilgili...
    Bununla ilgili çok fazla spekülasyon yapılıyor çünkü ve daha önce yapılan diğer işlerdeki örnekleri düşündüğünüzde bunun doğru olma olasılığı çok yüksek...

Yoksa elbette ki dışarıdakilere göre uygun olabilir, zaten İsrail ve ABD dronlarını kullanmamıza izin verseydi, halen bu alanda tam olarak ilerlemede sağlamamış olacaktık...
    Acaba savaş uçak konusunda da böyle olabilir mi diye düşünmek istiyor insan ama o çokta mümkün değil, bu alanda motor üreten dünyada belli başlı iki firma var, biri UK diğeri ABD...
    Diğer teknik donanımları da geliştirmek kolay değil...F35 bile kaç ülkenin bir araya gelmesiyle üretiliyor..(Kaldı ki bizim dronların motoru da yerli değil)

Artı daha tank motorunu bile yapabilecek durumda değiliz..
    Savunma urunleri yuksek teknoloji gerektirdigi icin kar marjlari yuksek olur. Cunku ARGE giderleri yuksektir.

Yuksek beygirli dizel motorlar ve jet motorlar isi uzun sure gerektiren sektorlerdir. Ama bu sektorlerde Turkiye cok hizli yol aliyor. Dron ve seyir fuzelerinde kullanilan bazi motor tipleri yerlilestirildi. Tumosan 4 tip dizel motor uzerinde calisiyor. 450 beygirlik motor yapildi. Tank motoruda yanilmiyorsam 2023 bitecek.

5.Nesil ucak projeside cok hizli ilerliyor. Havacilik sanayisinde Turkiyenin muhendislik alt yapisinin bu kadar iyi oldugunu bende bilmiyordum. Yeni ogrendim.
    2030 yilina kadar siyasi irade destek vermeye devam ederse Turkiye havacilik dahil her alanda disa bagimliligi bitirir ve dunya savunma ihracatinda rahatlikla ilk 5 ulke arasina girer.

Eger bazi iddialar dogru ise el altinda gizlice surdurulen projelerde biterse 10 yila kadar Turkiye kitalar arasi fuze ve nukleer silah teknoloji sahibide olur diyolaa…ama dedigim gibi diyoolaa..

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çok bilmiş gibi görmeyin beni. 1995 den beri uçurumun kenarında geziyorum. İlk hepatit c ile tanıştım üç senede temizlendi. O günden bu yana okuduğum bitkisel tedavi yöntemleri kaç tane meydan larus eder. Açıkca söyleyeyim şuan hekim arkadaşlar dan arayıp tedavi ile hakkında bilgi isteyen var. Hastalık konusunda zirvedeyim ilaç bitti artık. Literatürde olmayan tedavi uyguluyorum. Zaten başka da bir seçenek yok. Bu arada tesadüfen de olsa bilgilere ulaşıyorum benim gibi çaresiz arkadaşlara yardımcı oluyorum.
    Selamlar sinüzit geniz akıntısı için önerin ne sayın hocam geçmiyor fön makinası tutuyorum başım ağrıyınca yüzüme o anında kesiyor belli ki sıcak ıyı geliyor hafif soguk zonklatıyor

3.  Alıntı Originally Posted by SONŞEZLONGSUZ Yazıyı Oku
    Selamlar sinüzit geniz akıntısı için önerin ne sayın hocam geçmiyor fön makinası tutuyorum başım ağrıyınca yüzüme o anında kesiyor belli ki sıcak ıyı geliyor hafif soguk zonklatıyor
    Kekik yağı kokla ve udi hindi yağını burna damlat

4. https://t.co/92ex8EXqhk?amp=1

Amaç nedir anlamak mümkün değil. Doların ateşine yeni benzin taşıyor durmaksızın
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

5. Teşekkürler Sn Ayasofya saç dökülmesi kardeşimin gitmediği doktor kalmadı kırmızı nokta şeklinde lekeler oldu stres kökenli erkek tipi egzama vs hepsini didiler her şeyi denedi durduramıyor tavsiyeniz var mı teşekkürler

Alıntı Originally Posted by SONŞEZLONGSUZ Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn Ayasofya saç dökülmesi kardeşimin gitmediği doktor kalmadı kırmızı nokta şeklinde lekeler oldu stres kökenli erkek tipi egzama vs hepsini didiler her şeyi denedi durduramıyor tavsiyeniz var mı teşekkürler
    Biyotin içeren ürünler
    B7 vitamini
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Biotin, besinlerin enerjiye dönüştürülmesine yardımcı olan B kompleks vitaminidir. Cilt, saç, tırnak, göz, karaciğer, sinir sistemi sağlığı için çok faydalıdır; ayrıca kötü kolesterol ve kan şekerini düzenler. Embriyonik büyüme sürecinde hayati işlevleri olduğu için hamilelik sırasında alınması gereken başlıca vitamin desteklerinden biridir. Sigara kullanımı, yetersiz beslenme ve diyabet vücuttaki biotin seviyesini düşürebilir. Biotin eksikliği saç kaybına, tırnak kırılmasına, ciltte döküntülere, yüksek kolesterole ve kalp sağlığı sorunlarına yol açabilir. Biotin eksikliğinde depresyon, yorgunluk, halüsinasyon, kol ve bacaklarda karıncalanma gibi belirtiler gözlenebilir. Yumurta sarısı, karaciğer ve balık zengin biotin kaynaklarıdır. Biotin gıdalardan alabilir, ama bazı durumlarda takviyeler de gerekebilir. Biotin takviyeleri akne, egzama için faydalıdır, saç kaybını önler ve diyabet tedavisinde yardımcıdır.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by SONŞEZLONGSUZ Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn Ayasofya saç dökülmesi kardeşimin gitmediği doktor kalmadı kırmızı nokta şeklinde lekeler oldu stres kökenli erkek tipi egzama vs hepsini didiler her şeyi denedi durduramıyor tavsiyeniz var mı teşekkürler
    Saçlar Neden Dökülür?
    En önemli faktör bir çok hastalıkta olduğu gibi genetik problemdir. Ailenizde kellik problemi varsa sizinde bu sorun’a yatkınlığınız %95 oranında gelişmektedir. Geriye kalan %5’lik kesim ise hastalık, hormonel denge bozukluğu, ilaç kullanımı ve günlük hayatta yapılan hatalardan kaynaklanmaktadır.

DHT Hormonu ve Saç Dökülmesindeki Rolü
    Yapılan araştırmalar sonucunda dünyada geçerli en etkin sebeplerden birisi DHT Hormonudur. DHT hormonu saç köklerinde yer alan hücrelere zarar vererek zamanla saçınızın kalitesiz, güçsüzleşmesi nedeniyle tüy haline gelip dökülmesine neden olur.

DHT Bloke Edilmelidir
    Evet sorunu tespit ettiğimize göre bu sorunu bertaraf etme yada etkisiz hale getirmenin yolunu inceleyelim. DHT hormonunu bloke etmeden dünyada en çok kullanılan maddeleri aşağıdaki liste halinde belirteceğim.

Procapil
    Finasteride
    Minoxidil
    Saw Palmetto
    Saç dökülmesine karşı sprey yada tablet kullanacaksanız mutlaka yukarda belirttiğim bilimsel maddelerin alacağınız üründe olmasına ve miktarı önemlidir. Örnek bir üründe en az %3 – %5 procapil içermesi gerekir. Aksi halde çok düşük miktarlardaki karışım yeterli gelmeyecektir.

Sayfa 517/1004 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •