Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 519/1004 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop XXXV

gunaydın hayrlı bol yeşilliklı haftalar...diliyorum...

2. Vadeli çok güçlü açtı, ayrıca işlemler de yoğun. birileri iyi alım yapmış olabilir..döviz gün boyu sakin kalabilirse bugün iyi bir tepki oluşabilir bistte.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Doların yüksek tutulması DEVLET , EKONOMİ politikası..
    dxy ile yurtdışı ile şunla bunla alakası yok.
    Dolar yükseliyor ..Çünkü öyle işlerine geliyor yada öyle politika bellemişler..
    Borsada özellikle viop da buna bakarak işlem yapılmaması lazım gelir..
    Yani dolar yükselirken bi bakarsın adam borsayı da ralli ye kaldırmış..

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    long devam
    vurdu gol oldu

5. Spot XU30 1486 üzerine atabildi kendi sanki açılışta. Üzerinde kapatırsa bir iki gün dip oluşumu oluyor diyebiliriz bence.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

6. Bankaların kafasına vurdular. Haftasonu BoFA'nın bir raporu vardı. Türk CDS'leri ile Türk bankaları arasında korelasyon çok yüksek diye. CDS'ler yükselince bankalar düşüyor. Bugün de CDS'ler yükselişte
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Doların yüksek tutulması DEVLET , EKONOMİ politikası..
    dxy ile yurtdışı ile şunla bunla alakası yok.
    Dolar yükseliyor ..Çünkü öyle işlerine geliyor yada öyle politika bellemişler..
    Borsada özellikle viop da buna bakarak işlem yapılmaması lazım gelir..
    Yani dolar yükselirken bi bakarsın adam borsayı da ralli ye kaldırmış..
    Bende benzer düşünmeye başladım.....Kuru yükselten hükümetin kendisi....MB elnde dolar yok.....Pandemi kaynaklı son iki yılda turizm sektöründe 60 milyar dolar gelirr kaybı var....Eldeki kısıtlı dövizinde ithal araba, teknolojik ürünler ve diğer ithal ürünlere gitmesini istemiyorlar......Yurt içi pazarlarda mal ve ürün yokluğu ve fiyatların uçma pahasına ihracata sonuna kadar kapıyı açık bırakmışlar.....Türk şirket ve bankların kısa vadeli pozisyonlarında döviz fazlası var....Halkta zaten yıllardır döviz toplamaya devam ediyor.....Herkes önlemini almış....Yani şu anda dövize bir hucum yok...Herkesin elinde dövizi var zaten ...

Birde Türk ekonomisnin %35 civarı kayıt dışı olduğunu varsayarsak resmi kayıtlara geçen döviz meblağı dışında ülkede yaklaşık %30 kadarda kayıt dışı döviz varlığını ekliyebiliriz......Elinde dövizi olmayan sadece MB dır.....Ülkede tek Döviz fakiri olan devlettir..

8. boğaları sabahtan ürkütmeyelim şöyle çayıra çimene yayılsınlar...

tamamen kendilerini güvende hissetrsinler tıka basa doysunlar öyle keseriz...

Sayfa 519/1004 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •