Sayfa 75/206 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 593 - 600 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Satasamadan duramiyorsun di mi[emoji3526]ha gayret 30 mesaj daha yaz belki rahatlarsin[emoji4]..aktrol seni

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sen bu kafayla nasıl profesyonel yatırımcı oldun anlamak mümkün degil.
    Bu akşam haberlerde marketler fiyatları aşagı cekmiş hani kazanmiyordu zararına satılsa mı gecti maskeli 5ler

2. Ben bu gözde ye 1 yıl zaman ayırdım. Yılbaşi oncesı bir satıs bekliyorum. Yıldız holding bşze kıtlecek şirketi yok en kötü borsa da işlem gördügü fiyattan satar ama ülker e önem gıdayı ıyı kitledi
    Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Sen bu kafayla nasıl profesyonel yatırımcı oldun anlamak mümkün degil.
    Bu akşam haberlerde marketler fiyatları aşagı cekmiş hani kazanmiyordu zararına satılsa mı gecti maskeli 5ler
    Kardesim 1.5-2 senede jants,dardl,erbos,kartn,gedza,egeen,rtalb gibi hisselerden ortalama x5-7 arasinda kazanmisim..gozde de reel karim sinirli da olsa bekleme luksum fazlasiyla var..gundelik dalgalanmalarla ugrasmiyorum ..icindeki degere bakiyorum ve firsat verdikce trade ediyorum..Allah ömür verirse gerekirse 6 degil 16 sene daha tasirim..EU ve ABD de ortalama hisse tasima suresi minimum 3-5 sene arasinda degisiyor..senin gibi tek hissesye yuklenmedigin icin Muro nun stresi beni germiyor..batma riski gormuyorum ..potansiyeli yuksek goruyorum..anladin mi heyecanli kardesim..capito?[emoji4]

4. efe kuzey...bilinenleri alıntılamışsın. yani ? sonuç? neden buradasın? yazılarında çelişki yok ama öne çıkarttığın kısımlar farklı tonlama içermeye başlamış. ben alır satarım ,uzun vadem yoktur.1 yıl vadeyle girdiğini yazan ve tek lot satmadığını belirten birisi için tonlamadaki değişiklik ilginç...

5.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    efe kuzey...bilinenleri alıntılamışsın. yani ? sonuç? neden buradasın? yazılarında çelişki yok ama öne çıkarttığın kısımlar farklı tonlama içermeye başlamış. ben alır satarım ,uzun vadem yoktur.1 yıl vadeyle girdiğini yazan ve tek lot satmadığını belirten birisi için tonlamadaki değişiklik ilginç...
    Onun derdi benle..bu batik sirkette 6 sene nasil beklersin demeye getiriyor..cunku aklinda 1-2 satis haberi cikacak 1-2 ay icinde voleyj vuruo basip gidecek..simdi kazin ayaginin oyle olmadigini farketti ..pudraci..iyi alismis bunlar kolay paraya[emoji2956][emoji1787]

6.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    efe kuzey...bilinenleri alıntılamışsın. yani ? sonuç? neden buradasın? yazılarında çelişki yok ama öne çıkarttığın kısımlar farklı tonlama içermeye başlamış. ben alır satarım ,uzun vadem yoktur.1 yıl vadeyle girdiğini yazan ve tek lot satmadığını belirten birisi için tonlamadaki değişiklik ilginç...
    Arkadasım holdıng ın durumu ortada elindeki şirketleri satacak bu olay son zamanlarda hızlanmasını nedeni 4 yılın sonunda bankaların finasal testinden gecmesi icin nakit yaratmak zorunda gozde nin bu yapılandırma da borcu kümaş satisi ile kapattı gozdenin her sattıgı şirket kasaya girecek bunu holdıng e aktarmak icin bizim kervıt veya sok hissesinı satması yada temettü vermesi gerekir
    Benim zamanım degerli zamanlamayı ıyı yapmak gerekir 1 yıl icinde prımlenmez ise benim icin bıtmiştir.
    Ytd.

7. Kolay para haber takibi ile olur 1 ornek vereyim senin begenmedigın başkan ın danısmanı yıgıt bulut TV de işbank hazineye gecmeli dedigınde kurucu hisse almaya karar verdim o zamanlar da ev almıstım nakıtte yok kredi cekıp 2 kurucu hisse aldım 5 tane isbtr aldım dıip fiyatlardan 30 yıldır kalkmayan hısse başkan acıklama yapınca nerelere gitti.
    amalelık yapmaya gerek yok. Hissenin zamanı geldiyse bunu haberlerden belli olur
    Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Kolay para haber takibi ile olur 1 ornek vereyim senin begenmedigın başkan ın danısmanı yıgıt bulut TV de işbank hazineye gecmeli dedigınde kurucu hisse almaya karar verdim o zamanlar da ev almıstım nakıtte yok kredi cekıp 2 kurucu hisse aldım 5 tane isbtr aldım dıip fiyatlardan 30 yıldır kalkmayan hısse başkan acıklama yapınca nerelere gitti.
    amalelık yapmaya gerek yok. Hissenin zamanı geldiyse bunu haberlerden belli olur
    Ytd.
    Yigit bulut tabi nami diger jöleli..cok muteber adam[emoji23][emoji23]..baskanlik sistemi gelecek ucup gidecegiz , gdp katlayacak , gelirler katlayacak, ulke saha kalkacak diyen de kendisiydi..ya tamam para kazanmissin gule gule harca da..boyle zubuk adamlari ornek gosterme Allahaskina..eskiden joleli denirdi simdi haram yemekten dombili oldu..bazi arkadaslari gibi[emoji23]

Sayfa 75/206 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •