Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 550/1004 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Viop XXXV

1. şu kanala tekrar dönmesin diye çok dua ettim de dua ile olmuyor bu iş.!!!

euro bazlı bist100
    euro bazlı uzaklık bakıldığında öncekiler gibi olmamış bu düşüş özellikle aya yansıyan..yani kopuş tarzında değil disipliner iniyoruz

bunda da harikalar yarattık bı arada

2. xu30/euro/usd..
    BAKINIZ EFENİM DAHA FAZLA ANLAM ÇIKIYOR BURADAN.!!!
    BİLGİNİZE.!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bu grafikten oturduğu anlamı çıkmıyor hocam maalesef

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    iddialaşmayı çok seviyorsunuz hocam. bu çok değişik bir zehir viopta. ben sevmem.
    bu çok belli. geçen vade sonu bir yazayım kardemiri dedim vade sonundan sonra ses çıkmadı.

hani şekspir trajedilerinde cadılar birden meydana çıkıp çok fazla umut ya da korku verirler ya. öyle bir dünya yok.

iyi akşamlar, bol kazançlar.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    obocular oradamısınız tamamm

dayi obo olursa 1 gayme koyar içeri.. obo değilse 1 gayme koyar dışarı ahahhaha

sıfıra 17 cent kalmış dayi.. hala obo bacak omza sıfır la sıfır. 0.17

https://www.hisse.net/topluluk/showt...08#post5533208

En çok beğendiğim yazı çok güldüm
    Hayat hoş gerisi boş

5. Svg. Oyunagelen iyi birisi ama çok tartışmacı. Ben kendi pozuma bile o kadar inanmam ki tartışalım. Tek önemli olan şey overall düşmüş çıkmış hikaye.
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    iddialaşmayı çok seviyorsunuz hocam. bu çok değişik bir zehir viopta. ben sevmem.
    bu çok belli. geçen vade sonu bir yazayım kardemiri dedim vade sonundan sonra ses çıkmadı.

hani şekspir trajedilerinde cadılar birden meydana çıkıp çok fazla umut ya da korku verirler ya. öyle bir dünya yok.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Çok iyiymiş. Bu hale düşürenler utansın bizlik bir durum yok biz ekmeğimize bakıyoruz oboysa obo ne yapalım.
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...08#post5533208

En çok beğendiğim yazı çok güldüm

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

bir kere tartışmacı değilim senin dediğin şekilde baktım ancak oturmuş tabana yayılmış bir durum yok...
    kardemir olayına gelirsekte kendimde poz aldım stop oldum yanıldım çokta dedim bunu...
    eregl kardmd petkm ekgyo aldık bir petkım yeşil ekgyo notr diğerleri sembolik zarar yazdı oda stop marjı..demem o ki çizdiğimin arkasında durmamdan ziyade ben kardemir de de o zaman da dedim sonra ki vadeyi bilemem ama 8 önemli dedim 8,3 dedi hisse oysa burda da 8 lerde shorta elim gıdıklanıyor diyenlerde vardı...
    sonuç..
    ded,k gitti tutunamadı benim sorunum mu...
    son 2 ay özeti bu size
    DOLAR ALDIK
    ,o zaman da dedik shorta uygun hisse ttkom diye long spot bazlı hisse paylaştık o zamana kadar çoğu kişi spotta aldığım milletin yemediği yerde toaso da 2 defa trade ettik bim dedik vs vs...
    BEN DEDİKLERİMİN HER ZAMAN ARKASINDA OLDUM ve iyi niyetimden de birşey kaybetmem....
    YANLIŞ GÖRÜLEN BİRŞEYE DE müdahale etmeyelim mi

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Svg. Oyunagelen iyi birisi ama çok tartışmacı. Ben kendi pozuma bile o kadar inanmam ki tartışalım. Tek önemli olan şey overall düşmüş çıkmış hikaye.

overall iyi nosfe hocam an be an paylaştım malum şahıs iyi niyetimize algı yaratmasın diye...
    benlik durum iyi BADEMSPOR forması giydik biz bu yola çıkarken kefenimizi giydik vs diyecem de boşverin
    malum zat ülkeye kefen giydirdi

Sayfa 550/1004 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •