Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 555/1004 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Biden skype üzerinden RTE ye "slm" yazdı haberleri ile birlikte Sağlam bi fışkırtma gelmeli artık..
    1380 in altına bırakmıyorlar xu100 de işte..
    Bir gün evvel yoğun satıcılı!!! kapanış ertesi sabah +0.70 gapli açılış..

its fuc... unbelievable....its amazingg..

2. 29.09.2021 10:26:58 İŞ BANKASI / HAKAN ARAN: TL MEVDUATTAKİ BÜYÜMENİN DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM - BLOOMBERG HT

günün zaytung haberi...

3. Uygulamadigi güne kadar uygular. O gün bugün mü? Kimse bilmez.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Pala da kaç gündür aynı taktiği uyguluyor, sabah sat akşam pazarı ucuzluğunda al, ne iş pala
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Uygulamadigi güne kadar uygular. O gün bugün mü? Kimse bilmez.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Taktiğini çözdük ya, bugün farklı bişii deneyebilür
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Pala da kaç gündür aynı taktiği uyguluyor, sabah sat akşam pazarı ucuzluğunda al, ne iş pala
    Dışarısı öyle değilmi bak bizdeki malın çoğu badem sporda , şirketlerin yönetim kurullarına kadar içindeler neden 17 milyar dolar h sattı yabancı çoğu şirket taklaya gelmesin diye bu malları aldılar .Aynı hikaye ABD ve Avrupa da ,çin de çoğu borsada mevcut.Bizde malı dağıtmaya gerek yok yabancı girmiyor zaten hikaye olmadığından .Dün dışarısı neden sert satış yaptı , bugun ne olduda alış yapıyorlar tamamen algı onlarda 2 aydır mal dağıtımındalar aramızdaki fark onlarda büyük para dağıtımı olduğundan düşüşler yıkımlı değil , Ekimdeki 3.çeyrek bilanço döneminden sonra oradaki realizasyon daha fazla olabilir bana göre.

6. Bakıyorsun yonca daki alıcılara bofa , ünlü , diğer bankalar bakkal dükkanımı neden aynı gurup bu tahtada karşılıklı işlem yapıyor
    Endeks ağırlığından ve bankalardan yabancı çıkarken burada pozisyon almalarından.
    Aylardır burada yonca analizi yapıyorum başka banka yazmadım , onların oynadığı sağda olmak avantaj doğru yerden maliyetlenirseniz , oyunları zaten 10-15 tahta üzerinden pair treda ile dönüyor.
    En büyük avantajları makinalar bunu iyi kullanıyorlar .Tabi bunlar benim seneryolarım en azından rus uçağı düşürdüğümüz zaman diliminden beri üzerine koyarak gelişen bir sistem .

7. 29.09.2021 10:31:54 İŞ BANKASI / HAKAN ARAN: (HİSSE DEĞERLEMELERİ) İZİN OLSA BU FİYATLARDAN TÜM KAĞIDIMI GERİ ALABİLİRİM - BLOOMBERG HT

kafana silah dayıyanmı var alma diye...

8. EREGL tepesinden 4 tl yüzde 20
    Bim tepesinden nerede ise 10-11 tl yüzde 15
    Bankalar tepelerinden yüzde 10..
    TCELL keza yüzde 10..
    Bunlar dışında neyle çökertecekler endeksi..
    pnsut rodrg mndrs tektu ile mi..

O yüzden..

to the north
    quick march
    chop chop...

Sayfa 555/1004 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz