-
Japonya nın yeni başbakanı, eski Dışişleri Bakanı Kişida Fumio oldu.
Fumio, eyalet delegelerinin oylamasında rakibinin gerisine düşerken, milletvekili oylarıyla seçimi kazandı.
Japonya da iktidardaki Liberal Demokrat Parti (LDP) başkanlığı seçimlerini eski Dışişleri Bakanı Kişida Fumio kazandı.
https://www.karar.com/dunya-haberler...-secti-1633997
-

Originally Posted by
Tinaz
İş Bankası Genel Müdürü Aran'i cok begendim.
Konulara cok hakim ve aciklamalari herkesin anlayacagi sekilde yapiyor.
Ata bankamız,yönetim seçicilikte tam karar veriyor,aile olarak bizimde bankamız 1924 yılından beri öyleyiz,tabi birde ziraat vardı onun defterini RTE dürdü
-

Originally Posted by
MedwiG
Unicredit, Türkiye 2021 büyüme beklentilerini yüzde 7,5'ten yüzde 9,7'ye çıkardıklarını, TCMB'nin Eylül ayındaki 100 baz puanlık faiz indiriminin ardından yıl sonuna kadar 300 baz puan daha faiz indirimi beklediklerini söyledi
Peki döviz ne olacak,demekki devalüasyona yeşil ışık yakmış oluyorlar,buda şu oluyor zamlara devam,halk ise küçülmeye devam.
-
Ekim toplantısına yakın piyasaların hareketlenmesini , buna bağlı olarak Ekim ayında pas geçmesini bekliyorum
-

Originally Posted by
Tinaz
Japonya nın yeni başbakanı, eski Dışişleri Bakanı Kişida Fumio oldu.
Fumio, eyalet delegelerinin oylamasında rakibinin gerisine düşerken, milletvekili oylarıyla seçimi kazandı.
Japonya da iktidardaki Liberal Demokrat Parti (LDP) başkanlığı seçimlerini eski Dışişleri Bakanı Kişida Fumio kazandı.
https://www.karar.com/dunya-haberler...-secti-1633997
Adamlarda dürüstlük hakim,hata yapan harakiri,keşke bu sistem bizede gelse,ama biz süslümanız onların çoğu dinsiz
-

Originally Posted by
EGEDUK
Ekim toplantısına yakın piyasaların hareketlenmesini , buna bağlı olarak Ekim ayında pas geçmesini bekliyorum
İreise sormak lazım o kafayı takmış faize
-
Unutmayin ki,
En buyuk savas, cehalet ve gericilige karsi yapilan savastir.
M.Kemal ATATURK.
-

Originally Posted by
Tinaz
İş Bankası Genel Müdürü Aran'i cok begendim.
Konulara cok hakim ve aciklamalari herkesin anlayacagi sekilde yapiyor.
İş Bankası/Aran:
-Yüksek kurun bilinçli bir tercih olduğunu düşünüyorum. Kur düşsün istenmiyor
-Mevduat arasındaki denge yabancı para mevduatı eğilimiyle bozulmuş durumda
-Dolarizasyon konusunda çok uç bir durumdayız
-Enflasyon düşmeden yapılan hamlelerin karşılığı olmuyor-BHT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri