Sayfa 300/1006 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...58300489/detay

Sunun gibi bir yer kiralayip kis aylarini gecirmek lazim.

Syg,
    Yazlıklarda ısı yalıtımı olmuyor genelde. Poposu donar adamın:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Turizm sezonu bitti bundan sonra oradaki istihdam daralır, kuraklık nedeniyle kötü bir tarım sezonu yaşandı, inşaat sektörü zaten yavaştı sezonu bitiyor orada da istihdam daralır. Öte yandan emtia artışları geçen yıla göre çok yüksek oranlarda. Önümüzdeki 6 ayın çok zor geçeceği aşikar.
    Kimilerine göre para fışkırıyor görünebilir. Herşey örneklem aldığınız ana kütleye göre değişir.
    Ama alım gücünün düştüğü aşikar. Ayrıca tuik'in yanlış enflasyon hesabı nedeniyle ücretlilerin gsyih dan aldıkları pay düşüyor ve günden güne fakirleşiyorlar.
    Bağdat caddesinde emlakçı iseniz size para fışkırıyor gibi görünebilir ama benim bulunduğum taraflarda öyle bir durum yok.
    Mavi yaka personel alımları yapıyoruz, iş görüşmesine gelebilmek için şehir merkezinden organize sanayiye yol parası olmadığı için yürüyerek gelen insanlar görüyorum. Ben bu gördüklerim sonucunda para fışkırıyor diyerek fakir kesimleri görmezden gelemem.
    İsteyen istediğine inanabilir ama ülkenin bir numaralı gündemi ekonomidir bence.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. bu stopaj işi ne olacak.. vadeye karar veremiyorum..
    bilerek mi geç açıklıyorlar nedir.. uzun bağlasın insanlar diye..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Turizm sezonu bitti bundan sonra oradaki istihdam daralır, kuraklık nedeniyle kötü bir tarım sezonu yaşandı, inşaat sektörü zaten yavaştı sezonu bitiyor orada da istihdam daralır. Öte yandan emtia artışları geçen yıla göre çok yüksek oranlarda. Önümüzdeki 6 ayın çok zor geçeceği aşikar.
    Kimilerine göre para fışkırıyor görünebilir. Herşey örneklem aldığınız ana kütleye göre değişir.
    Ama alım gücünün düştüğü aşikar. Ayrıca tuik'in yanlış enflasyon hesabı nedeniyle ücretlilerin gsyih dan aldıkları pay düşüyor ve günden güne fakirleşiyorlar.
    Bağdat caddesinde emlakçı iseniz size para fışkırıyor gibi görünebilir ama benim bulunduğum taraflarda öyle bir durum yok.
    Mavi yaka personel alımları yapıyoruz, iş görüşmesine gelebilmek için şehir merkezinden organize sanayiye yol parası olmadığı için yürüyerek gelen insanlar görüyorum. Ben bu gördüklerim sonucunda para fışkırıyor diyerek fakir kesimleri görmezden gelemem.
    İsteyen istediğine inanabilir ama ülkenin bir numaralı gündemi ekonomidir bence.
    https://www.politikyol.com/ya-erdogan-aday-olmazsa/

Burada da ayni seyler yaziyor...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    bu stopaj işi ne olacak.. vadeye karar veremiyorum..
    bilerek mi geç açıklıyorlar nedir.. uzun bağlasın insanlar diye..
    Tabii ki dalton abim..

Isleri gucleri bize kazik atmak...

Her daim elimiz totomuzda dolasmamiz lazim.

Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 30-09-2021 saat: 14:22.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tabii ki dalton abim..

Isleri gucleri bize kazik atmak...

Syg,
    Dudu merhaba eğer stopaj indiri devam etmez ise dolar kuru bundan etkilenir mi? Ne diyorsun?

7. Brüt Dış Borç Stoku 446,4 milyar dolar

https://t.co/v5afcfWSEF https://t.co/WgZx6yolmI

Para fışkırıyeeaaahhh
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu merhaba eğer stopaj indiri devam etmez ise dolar kuru bundan etkilenir mi? Ne diyorsun?
    Benim aklim basmaz o islere Turan abim...

Ben bir gariban emekli Duduyum...

Syg,

Sayfa 300/1006 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •