Sayfa 160/1002 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. İstanbul Şile de tapuda rüşvet iddiasıyla aralarında tapu müdürü ve yardımcısının da olduğu 87 gözaltı yapıldı.

Şile Cumhuriyet Başsavcılığı, tapuda rüşvet iddialarına ilişkin soruşturma başlattı. Soruşturma neticesinde yapılan operasyonla aralarında tapu müdür ve yardımcısının da olduğu 87 kişi gözaltına alındı.

https://www.karar.com/sehir-haberler...asyonu-1634240

Yukardaki cokerse, asagidaki dururmu ?

2. Sayıştay ın devletteki kötü yönetimi ortaya koyan raporlarında Cumhurbaşkanlığı nın yabancı danışmanlara, geçen yıl 14 milyon son üç yılda ise toplam 35.5 milyon lira harcadığı tespiti yapıldı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu nda 61 kişinin sınavsız memur yapıldığını belirleyen Sayıştay, Paris İklim Anlaşması nın imzalanmaya hazırlandığı dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın yetkilendirilmiş atık yönetim kuruluşlarını denetlemediğini ortaya koydu.

https://www.karar.com/guncel-haberle...-odedi-1634224

Şerro : 8.8531

Hortumun içine zincir koydular.

Dayak klübü

4. Özelden geldi abi mesaj. Çok teşekkürler.

Tayyip Erdoğan gidecek abi. Oğuzhan Asiltürk 13 eylülde hastaneye kaldırılmış. Ben o tarihte "şayet Oğuzhan Asilturk'un covid'den vefat ettiği açıklanırsa Turkiye'de siyaset şöyle sekillenir" diye mesaj yazmıştım. 1 saat sonra sildim o mesajı.

Forumda ve sosyal medyada seçimle gitmezler gibi yazılar okuyorum. Bakın buraya yazayım, öyle bir ihtimal yok. Öyle bir giderler ki şaşırıp kalırsınız.

Hiç iktidar olmadılar. Iktidar olduk ve vesayetleri yıktık sandılar.

Bir tek kişi gitmez. Hulusi Akar' i kimse dışarıda birakamaz.

Sosyal medyada, geçen gün Ibrahim Kalin'in çektiği bir foto vardı. Sabah sporu sonrası Tayyip Agamin fotosu. Masada oturuyor, yanında ve karşısında birileri var, Tayyip Agamda ve diğerlerinde maske yok.

Soci'de ise Putin'le ne kadar antikorun var, benim 1000'in üzerinde diyordu. Putin niye " 10 civarı antikorum var" dedi? Nasıl hesaplanıyor?

Acayip sinyaller alıyorum. Çok acayip. Çok önemli sadece piyasaları değil, tüm siyaseti değiştirecek olaylar olabilir.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 01-10-2021 saat: 13:09.
    @erefefik

5. Durumumuzun vehametini en iyi anlatan video bu, eminim cogunuz izlemediniz, vaktiniz yok ya.

6. Dolar işi çok basit. Ne zaman goreceginizi merakla bekliyorum. Göremediğimiz sürece para kazanacam.
    Bu sizin cebinizdeki paralar olacak.

Gördüğünüz zaman stratejimi derhal degistirecem.
    @erefefik

7. Fatih Doğrucan����
    @fatihdogrucan
    ·
    6d
    Ağır Kanser tedavisi görüyorum. 9 ameliyat geçirdim, Kemoterapi, Radyoterapi gördüm ve 2 haftaya kadar yeni seans görmeye devam edeceğim. RİSK grubum yüksek COVİD oldum. Hem de DELTA tipi.. Hafif atlatıyoruz. sebebi ise 2 doz aşımız hem eşimin hem de benim mevcut... AŞI OLUN...
    Abi bu kisinin yazdıklarına sahidim. Böyle yazdım çünkü sosyal medyada yalandan hastalık paylaşan çok sayıda kişi var. Bu kişiyi uzun zamandır takip ediyorum.

Yazdıklarında eksiği var fazlası yok.
    @erefefik

Erdoğan: Nakit rezervimizi güçlü tutma politikamızı sürdüreceğiz

Erdoğan:
    - Bütçe açığının milli gelire oranını bu yıl ve önümüzdeki yıl özellikle %3,5 olarak belirledik
    - Bu sene bazı uygulamalar bütçe açığı üzerinde baskı oluşturdu
    - Sene sonundaki açık hedefine rahatlıkla ulaşacağımız anlaşılıyor

Erdoğan:
    - Gıda tarafında gerek kuraklık gerekse artan girdi maliyetlerinin etkisini azaltacak tedbirler alıyoruz, rekabet politikaları da mercek altına aldık
    - Rekabeti bozan firmaların üzerine kararlılıkla gideceğiz

Erdoğan:
    - Milli gelirimizi 1 trilyon doların üzerine çıkarmayı hedefliyoruz
    - Ekonomi reform programı ve OVP ile belirlediğimiz eylemleri kararlılıkla hayata geçireceğiz
    - İhracatta tarihimizin en iyi seviyelerine ulaştık

Erdoğan:
    - Merkez Bankası rezervimiz 122 milyar dolar seviyesine ulaştı
    - IMF ve Dünya Bankası gibi kurumlar ciddi bir yönetim krizi içindeler
    - Türkiye bu zorlu dönemde güçlü kalmayı başaran, hatta gücünü artıran az sayıda ülkeden biridir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 160/1002 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •