Sayfa 674/1024 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Ressam sanırım VB 14.50% bu oran temdit değil; Hoşgeldin faizi değil mi?

Açıkcası sormadım. Zaten kamu bankaları çok kalabalık oluyor. Sıramatikten sıra almak , beklemek en az 45 dk. Ben direkt m.t. sine meşgul bile olsa sorumu soruyor ve cevap verene kadar başında dikeliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Anadolubank yükseltmiş.

Anadolu bank yükseltdi mi bilemem ama bana pek güven vermedi. Yani basmane şb. 14,25 diyor, 15 dk. konuşuyoruz, yeminler ediyorlar tüm türkiye de yok böyle oran diyorlar ama Bornova şb. veriyor. O nedenle benim işim olmaz. Zorla müşteriniz olmak istiyorum gibi bir şey oluyor.

3. Aktifbank saat 17 gibi aradı. Benden yarın parayı gönderip, göndermeyeceği mi sordu. Ben de hele bir yarına çıkalım bakalım neler olacak, yeni oranları görelim, ben sizi ararım deyince 15,50 son dediler. Ama bono istemem dedim. Biz size garantili iş yaparız dediler. Sanki gönlüm de kayıyor gibi oraya...

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bora Yaşar nikli forumdaşın Dolarda yükseliş kaçınılmaz topiğine yazdığı yazı ;

Avatarı BORA YAŞAR BORA YAŞAR is offline
    Kıdemli Üye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir/Türkiye
    Gönderi
    1,415
    Blog Entries
    5
    Enparadan aradılar...

İşler kesat galiba...

640.000 TL için 45 gün vadede netto 10.000 TL önerdiler...

İyi para .

Dolarda analizleri okudukça aklım gitmeye başladı.

Boşa beklenen her ay maliyeti bu kadar artıyor.

Bir kere 3 lü hesabı bırakıp TL ye geçmiştim. Dolar sıçrayıverdi...

Karar günleri.
    3 lü hesap nedir? euro-dolar-tl arasında geçiş yapılabilen hesap mı? bu hesaplarda faiz oranları ne oluyor ve hangi bankalar yapıyor?

Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    aylık 11 tl hesap işletim ücreti var yazıyor sözleşmede
    E.turuncuda hersey ucretsiz.
    Normal turuncuda olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aktifbank saat 17 gibi aradı. Benden yarın parayı gönderip, göndermeyeceği mi sordu. Ben de hele bir yarına çıkalım bakalım neler olacak, yeni oranları görelim, ben sizi ararım deyince 15,50 son dediler. Ama bono istemem dedim. Biz size garantili iş yaparız dediler. Sanki gönlüm de kayıyor gibi oraya...
    garantili iş yaparız ne demek merak ettim

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Anadolu bank yükseltdi mi bilemem ama bana pek güven vermedi. Yani basmane şb. 14,25 diyor, 15 dk. konuşuyoruz, yeminler ediyorlar tüm türkiye de yok böyle oran diyorlar ama Bornova şb. veriyor. O nedenle benim işim olmaz. Zorla müşteriniz olmak istiyorum gibi bir şey oluyor.
    Anadolubank'tan geçmişte memnun kalmadım. (10 seneden fazla bir zaman oluyor). uzun süreli bir teminat mektubu almıştım. yıllık %1 komisyon ve 4 yıllık anlaştık.Teminat mektubu karşılığı paranın %20 fazlasını mevduat olarak yatırdım ve bloke ettiler. 2. sene komisyonu anlaşmamıza aykırı olarak yıllık %4'e çıkarttılar. O zaman iş hayatımın ilk yılları. O teminat mektubunu başka bankaya götürmek için oraya teminat olarak bıraktığım paranın 2 katını bulmam gerekiyordu. Teminat mektubunu değiştirirken 2.yi başka bankadan almadan 1.ci yi iptal edemiyorsunuz doğal olarak. Bankada bunu bildiği için 2. sene anlaşmamıza aykırı olarak tavan fiyat uygulamaya başladı. 3. yılın sonunda teminat mektubunu geri verdikten sonra mt ye açıkça söyledim bir daha beni bu bankadan arayan olursa küfür ederim ona göre dedim.
    3-4 sene önce aradılar, uzun zamandır çalışamıyoruz dediler. Bende ben sizden ayrılırken ne dedim hatırlıyor musunuz dedim. Evet ama artık çok daha iyi şartlarda çalışabiliriz bla bla......., Ben tabii ki söylediğimi yaptım. Zira ben uyarmıştım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Anadolubank'tan geçmişte memnun kalmadım. (10 seneden fazla bir zaman oluyor). uzun süreli bir teminat mektubu almıştım. yıllık %1 komisyon ve 4 yıllık anlaştık.Teminat mektubu karşılığı paranın %20 fazlasını mevduat olarak yatırdım ve bloke ettiler. 2. sene komisyonu anlaşmamıza aykırı olarak yıllık %4'e çıkarttılar. O zaman iş hayatımın ilk yılları. O teminat mektubunu başka bankaya götürmek için oraya teminat olarak bıraktığım paranın 2 katını bulmam gerekiyordu. Teminat mektubunu değiştirirken 2.yi başka bankadan almadan 1.ci yi iptal edemiyorsunuz doğal olarak. Bankada bunu bildiği için 2. sene anlaşmamıza aykırı olarak tavan fiyat uygulamaya başladı. 3. yılın sonunda teminat mektubunu geri verdikten sonra mt ye açıkça söyledim bir daha beni bu bankadan arayan olursa küfür ederim ona göre dedim.
    3-4 sene önce aradılar, uzun zamandır çalışamıyoruz dediler. Bende ben sizden ayrılırken ne dedim hatırlıyor musunuz dedim. Evet ama artık çok daha iyi şartlarda çalışabiliriz bla bla......., Ben tabii ki söylediğimi yaptım. Zira ben uyarmıştım.
    Allahtan yonca ile is yapmadin, simdi bambaska tecrubelerin olurdu.

Sayfa 674/1024 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •