-

Originally Posted by
wasaban
Tom Hanks ve Kevin Spacey için pedofil diyorlar ama
Onları zaten artist olarak da hiç sevmem,kevin spacey i baya baya ben de okudum,o sapıkmış cidden.
-

Originally Posted by
Moruk
Neyle değiştirecek
Daha 2 yıl var seçime
Aday değilim
Demedi mi
Sistem değişecek sistem… yok öyle tek adam rejimi… bu ülke ikinci bir RTE vakası yaşarsa, dümdüz olur
-

Originally Posted by
hkm
Onları zaten artist olarak da hiç sevmem,kevin spacey i baya baya ben de okudum,o sapıkmış cidden.
Babası alkolik nazi , kendisi gay ve pedofil …
-

Originally Posted by
wasaban
Sistem değişecek sistem… yok öyle tek adam rejimi… bu ülke ikinci bir RTE vakası yaşarsa, dümdüz olur
Adam bulmuş havadan parayı şükreden insanı
Sen oyna o düşüncelerle
Yukarda minibüs durağı ismini oku
-

Originally Posted by
wasaban
Yok be abi pedofil değildi. Sadece kendisinden 30 yaş küçük kadınlarla takılıyordu…
Yahu o pedofil tanımı olur mu hiç
)))))) Bakın hıncal uluç un ideal yaş farkı formülüne,erkeğin yaşı artı yedi bölü iki eşittir kadının yaşı.Ha bu formülde sonuç 18 altı çıktı mı formül kendi kendini imha ediyor.
-
Şaka ha,benim hanım bu siteye bol bol yazdığımı biliyor,hayır korktuğumdan değil de saygı meselesi siz onu anladınız arkadaşlar
))))
-

Originally Posted by
hkm
Yahu o pedofil tanımı olur mu hiç

)))))) Bakın hıncal uluç un ideal yaş farkı formülüne,erkeğin yaşı artı yedi bölü iki eşittir kadının yaşı.Ha bu formülde sonuç 18 altı çıktı mı formül kendi kendini imha ediyor.
Cümle düşük oldu. Onu ima ettim. Yani kendinden genç kadınlarla takılıyordu demek istedim.
-
Yahu koca sean connery o takılmasa o kadınlar o adamı rahat bırakmaz.Yoksa benim bildiğim sinema dünyasındaki az sayıdaki sağlam karakterli adamlardan biri .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri