Sayfa 170/1002 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Tom Hanks ve Kevin Spacey için pedofil diyorlar ama
    Onları zaten artist olarak da hiç sevmem,kevin spacey i baya baya ben de okudum,o sapıkmış cidden.

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Neyle değiştirecek
    Daha 2 yıl var seçime
    Aday değilim
    Demedi mi
    Sistem değişecek sistem… yok öyle tek adam rejimi… bu ülke ikinci bir RTE vakası yaşarsa, dümdüz olur

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Onları zaten artist olarak da hiç sevmem,kevin spacey i baya baya ben de okudum,o sapıkmış cidden.
    Babası alkolik nazi , kendisi gay ve pedofil …

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Sistem değişecek sistem… yok öyle tek adam rejimi… bu ülke ikinci bir RTE vakası yaşarsa, dümdüz olur
    Adam bulmuş havadan parayı şükreden insanı
    Sen oyna o düşüncelerle

Yukarda minibüs durağı ismini oku

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Yok be abi pedofil değildi. Sadece kendisinden 30 yaş küçük kadınlarla takılıyordu…
    Yahu o pedofil tanımı olur mu hiç)))))) Bakın hıncal uluç un ideal yaş farkı formülüne,erkeğin yaşı artı yedi bölü iki eşittir kadının yaşı.Ha bu formülde sonuç 18 altı çıktı mı formül kendi kendini imha ediyor.

Şaka ha,benim hanım bu siteye bol bol yazdığımı biliyor,hayır korktuğumdan değil de saygı meselesi siz onu anladınız arkadaşlar))))

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu o pedofil tanımı olur mu hiç)))))) Bakın hıncal uluç un ideal yaş farkı formülüne,erkeğin yaşı artı yedi bölü iki eşittir kadının yaşı.Ha bu formülde sonuç 18 altı çıktı mı formül kendi kendini imha ediyor.
    Cümle düşük oldu. Onu ima ettim. Yani kendinden genç kadınlarla takılıyordu demek istedim.

Yahu koca sean connery o takılmasa o kadınlar o adamı rahat bırakmaz.Yoksa benim bildiğim sinema dünyasındaki az sayıdaki sağlam karakterli adamlardan biri .

Sayfa 170/1002 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •