Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Arama sonucu : 8028 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bundan 20 sene önce taşrada anadoluda yokluk içerisinde okuyan insan biliyordu ki üniversite kazanırsam hayatım kurtulur bir baltaya sap olurum. Oyüzden çalışıp gayret ediyordu.

Şimdi bu yok okusam ne olacak diyor ..

Türkiye gibi fakir ülkelerde 250 üniversite olmaz. Max 50 üniversite olur. Kalifiye insan yetişir. Kalifiye hocalar ders verir.

Sırf şehirlerde çark dönsün para aksın diye üniversiteler kuruldu gençler 4 yıl teselli oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Bundan 20 sene önce taşrada anadoluda yokluk içerisinde okuyan insan biliyordu ki üniversite kazanırsam hayatım kurtulur bir baltaya sap olurum. Oyüzden çalışıp gayret ediyordu.

Şimdi bu yok okusam ne olacak diyor ..

Türkiye gibi fakir ülkelerde 250 üniversite olmaz. Max 50 üniversite olur. Kalifiye insan yetişir. Kalifiye hocalar ders verir.

Sırf şehirlerde çark dönsün para aksın diye üniversiteler kuruldu gençler 4 yıl teselli oldu.
    Zamanında tepki vermeyen siyasiler ve halk sorumlu bundan. Dedikleriniz doğru [emoji106]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •