Sayfa 741/932 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Aslında ana fikrim, 1340-50 civarına kadar sarkma idi endekste, haftalık ema kirilmayinca 1375, beklentim sona erdi. Olumsuz haberlerle bile kırılmadı. Buna istinaden bar kapanışı, sistem falan derken boğa olmak daha mantıklı geldi bana , belki de yaniliyorum bilemiyorum.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Edemeyiz abi buralarda ema200 var günlük buna güvenerek o fibo çekildi. Yoksa o fibo çekmek doğru değil. Bar kapanışı sistemsel duruş ve ema200 hatrina çektim. Stobu da ema200 ve kullandığım alst indikatörü hatrına Var.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.

Anladım üstad.
    Eline sağlık. Ortalamalara güvenmek de bir yöntem.
    Kazandıran her yol mübahtır.
    "Yara almak" amenna, ama kavurma olmamak lazım...
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Piyasa acımıyor ne yazık ki Zamanında çok dayağını yediğim için kendimi yetiştirmeye yöneldim. Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. En azından bilmeden ne diye dayak yedim demek istemiyorum

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Aslında ana fikrim, 1340-50 civarına kadar sarkma idi endekste, haftalık ema kirilmayinca 1375, beklentim sona erdi. Olumsuz haberlerle bile kırılmadı. Buna istinaden bar kapanışı, sistem falan derken boğa olmak daha mantıklı geldi bana , belki de yaniliyorum bilemiyorum.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Anladım üstad.
    Eline sağlık. Ortalamalara güvenmek de bir yöntem.
    Kazandıran her yol mübahtır.
    "Yara almak" amenna, ama kavurma olmamak lazım...

Piyasa acımıyor ne yazık ki Zamanında çok dayağını yediğim için kendimi yetiştirmeye yöneldim. Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. En azından bilmeden ne diye dayak yedim demek istemiyorum
    Dayak yemeyen boksör var mı?

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Dayak yemeyen boksör var mı?
    Şahsım adına anlatmakla bitmez, bugün bile...

7.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Aslında ana fikrim, 1340-50 civarına kadar sarkma idi endekste, haftalık ema kirilmayinca 1375, beklentim sona erdi. Olumsuz haberlerle bile kırılmadı. Buna istinaden bar kapanışı, sistem falan derken boğa olmak daha mantıklı geldi bana , belki de yaniliyorum bilemiyorum.

Piyasa acımıyor ne yazık ki Zamanında çok dayağını yediğim için kendimi yetiştirmeye yöneldim. Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. En azından bilmeden ne diye dayak yedim demek istemiyorum
    Kısa al-sat yapacaksak 1 dk ya da inmek makbul bence.
    Genel perspektif için ise biraz daha geriden baksak daha iyi olur gibi geliyor bana.
    Haftalık bakınca endekse, şöyle bir şey görünüyor benim ekranımda:

Sanki 3 Aylık Pivot ve Haftalık Ichimoku desteklerine tutunmuş,
    Ama yukarıda hâla 1.422,89 dan başlayan dirençler varmış gibi...

8. Değilse 500 barlık 1 dk ortalama üzeri saatlik kapanış da iyi bir gösterge gibi...:

Grafik saatlik değil, 1 dk.lık bu arada*

Sayfa 741/932 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •