Sayfa 746/932 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Bağfaş güzel ama bu sebepten maça 1 - 0 yenik başlıyoruz.

Bence fabrikanın ceza alacağı daha önceden belliydi. Bunu bilen birileri tahtada işlem yaptı.

8 ila 12 arasından dönüş bekliyordum. Driftte 8 çizmeyi onun için bahsettim. Maça az önceki sebepten dolayı 1 - 0 geriden

başladık, patron böyle bir avantaja sahipken ve bilançoda düzenleme de yapabiliyorsa çok risk çok kazanç ilkesi çalışabilir.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku

Benim gözümde bağfaş
    Teşekkür ederim Canel Bey

Ve hayırlı sabahlar herkese, günaydın

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Abi bugün bileden kasıt içimizdeki zaman dilimi idi, onu anlatmak istedim. Daha önceki sayfalarda USAK'tan portföyümün yarısını nasıl kaybettiğimi anlatmıştım diye hatırlıyorum. En dipten satmıştım...

Coin hayatımda el sürmedim. Boksör biziz abi, genelde dayak yiyoruz ama boksör biziz
    Yok ben bi yol buldum
    parayı size teslim edip kenara çekileyim benim parayla da dayağı atın diye de
    ben hisse seçiyor her hisseyi almıyorum, alamıyorum.

Alıntı Originally Posted by Karaoğlan_ Yazıyı Oku
    Yok ben bi yol buldum
    parayı size teslim edip kenara çekileyim benim parayla da dayağı atın diye de
    ben hisse seçiyor her hisseyi almıyorum, alamıyorum.
    Her ne kadar latife de olsa güveniniz için ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ama diyorum ya ben kendi portföyümü yönetmekten acizim. Şu bir gerçek; Hisse tespit etmekle o hissede pozisyon almak arasında dağlar kadar fark var. Tespitlerimizi gerçekleştirebilsek inanın önümüzde duran hiç bir şey kalmaz. Ama tespit ettiğimiz hisse hakkında kaynağı ne olursa olsun olumsuz bir görüş okuduğumuzda ya da duyduğumuzda kendimize olan güvenimiz kayboluyor ya da disiplinimiz kayboluyor. Buna izin vermemeyi öğrendiğimiz zaman işler yoluna girecek gibi duruyor. En azından ben böyle olacağını düşünüyorum.

Uzun zaman hisse tespit edip hisse alamadığım gidince de ben bilmiştim dediğim oldu. AL tuşuna basabilmek tespitin gerçekleşmesi demekse inşallah "hisse seçiyor ama hisseyi alamıyorum" cümlenizi doğru yorumlamışımdır.

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Her ne kadar latife de olsa güveniniz için ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ama diyorum ya ben kendi portföyümü yönetmekten acizim. Şu bir gerçek; Hisse tespit etmekle o hissede pozisyon almak arasında dağlar kadar fark var. Tespitlerimizi gerçekleştirebilsek inanın önümüzde duran hiç bir şey kalmaz. Ama tespit ettiğimiz hisse hakkında kaynağı ne olursa olsun olumsuz bir görüş okuduğumuzda ya da duyduğumuzda kendimize olan güvenimiz kayboluyor ya da disiplinimiz kayboluyor. Buna izin vermemeyi öğrendiğimiz zaman işler yoluna girecek gibi duruyor. En azından ben böyle olacağını düşünüyorum.

Uzun zaman hisse tespit edip hisse alamadığım gidince de ben bilmiştim dediğim oldu. AL tuşuna basabilmek tespitin gerçekleşmesi demekse inşallah "hisse seçiyor ama hisseyi alamıyorum" cümlenizi doğru yorumlamışımdır.
    Yanlış yorumlamışsınız Tolga bey
    o seçim
    caiz olma durumu
    banka vb. firma hisslerini almıyorum alamıyorum
    hoş
    faize bulaşmayan firma mı kalmış diye bi soru aklınıza hemen gelir de
    yapacak bi şey yok
    bu piyasaya girmişsek.
    +
    ben bir hisseyi alıp karlı satmışsam bir süre dinlenme düzeltme aşamasından sonra mutlaka yoluna devam edebilecek kriteri olmaz sa olmazım, en azından ona ben inanmalıyım.
    Son düzenleme : Karaoğlan_; 06-10-2021 saat: 10:19.

6.  Alıntı Originally Posted by Karaoğlan_ Yazıyı Oku
    Yanlış yorumlamışsınız Tolga bey
    o seçim
    caiz olma durumu
    banka vb. firma hisslerini almıyorum alamıyorum
    hoş
    faize bulaşmayan firma mı kalmış diye bi soru aklınıza hemen gelir de
    yapacak bi şey yok
    bu piyasaya girmişsek.
    +
    ben bir hisseyi alıp karlı satmışsam bir süre dinlenme düzeltme aşamasından sonra mutlaka yoluna devam edebilecek kriteri olmaz sa olmazım, en azından ona ben inanmalıyım.
    Bulaşmışken yarım bırakmak olmaz
    faiz
    almasamda
    vermesemde
    faiz ile ilgili yeni bir içtihat olmalıdır diye düşünüyorum
    enflasyonist ortamda kimse kimseye borç verEmez oldu
    verince veren mağdur oluyor.
    Son düzenleme : Karaoğlan_; 06-10-2021 saat: 11:28.

7. Liste dışı...
    #MAVI çaktırmadan tarihi zirve yapmış, kaçırmışız gözden.
    Tepeden bir trend çizgisi/direnci çekilebilir ama...
    Hem bakılan grafik periyoduna göre değeri değişir hem de eninde sonunda kırılırlar.

Başka gösterge direnci olmadığından sadece Fibo ile:

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    1420 rakamı geçmeden döndük dönüyoruz demek erken bence , bir haber akışı olur yarın bir bakmisiz 1375

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.

"Beterin beteri de var" hazır mı senin tosun Canel hodjam.
    Olur mu beyle bir şey ne dersin? Duble kavurma?

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 746/932 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •