Sayfa 196/1002 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Bir koyun sürüsüne göz diken kurt grubu, sürüdeki köpekleri üzerine çekmesi için gancık kurt ' u öne sürer. Gancığın peşine düşen erkek köpekler şeyinin derdiyle km. lerce uzağa koşar gider. Gerideki kurtlar sürüyü afiyetle yer.

Bunu deneyimleyen sürü sahipleri ( çoban ) artık sürüde gancık köpek de beslemektedir.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bir koyun sürüsüne göz diken kurt grubu, sürüdeki köpekleri üzerine çekmesi için gancık kurt ' u öne sürer. Gancığın peşine düşen erkek köpekler şeyinin derdiyle km. lerce uzağa koşar gider. Gerideki kurtlar sürüyü afiyetle yer.

Bunu deneyimleyen sürü sahipleri ( çoban ) artık sürüde gancık köpek de beslemektedir.
    Dostum bu yorumdan ne çıkaracağız?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Yeni Zelanda Merkez Bankası (RBNZ), faiz oranında beklendiği gibi 25 baz puan artışa gitti. Bu hamle, bankanın 7 yıl sonra yaptığı ilk faiz artışı olarak kayıtlara geçti.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Acaba haşin sözcüğü de aynı kökten mi türetilmiş sn başkara bilginiz var mı o konuda.
    Bilmiyorum. Ama haşmet muhtemelen aynı kök. Sami dillerindeki kelime türetme yöntemine uygun bir tınısı var..

5. 8.92 para fışşkırıyeaah

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Ekim, Kasım, Aralık çok ama çok şenlikli olacak.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Ayvanın Büyükleri Heybede.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Acinacak haldeyiz.

Konusurken bir anda uykuya dusen bir kafa, hayatta tek bir kitap okumamis bir kafa, ulkede en yuksek puanla girilen univeriste ogrencilerine terorist diyor.

Diger yanda, adamin bitmis oldugunu goren, pek cok yerden maas alanlarla, tekrar hukuk islediginde, yatacagi hapis yaninda caldiklarini geri odeyecek olanlar, bu kafanin o makamda kalmasi icin elinden geleni yapiyor.

En saf olanlar da, hala bazi seyler duzelir mi diye dusunenler.

20 sene gordu yasadi denedi, hala acaba diyor.

Cehaletin bu kadarini hic gormedim.

8. İngiltere LSE perişan şu an -1.78%, yeşil hisse yok neredeyse. Genel bir huzursuzluk var.

Sayfa 196/1002 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •