Aslında objektif olarak bakıldığında tablonun çok da başarılı olmadığını görüyorum. Başka neler yapabilirizi düşünüyorum, tıkanıp kalıyorum. Elimden daha fazlası gelmiyor. Bir gün önceden tavan yakaladığımız senetler bile ertesi gün cıvıtıyor. Herşey vurkaç üzerine kurulu olmuş. İstikrarlı senet yakalamak çok zorlaştı. Ralli gelse bile bulduğumuz senetler ralli modu ile yükseleceğinden sistemin çok anlamı kalmıyor. Bilmiyorum harcanan bu kadar zamana değer mi?![]()
Naçizane
sisteminize yakalanan hisselerden uzun soluklu yoluna devam edebilecek hisse sayısı oldukça az
bir çoğunda gelebilecek tepki alışları da satış fırsatı olur ve çok daha aşağılara gitmeye adaylar
gördüğüm o
tolga bey.
tam zamanında alım kararı verebilenler yetinmeyi de bilirlerse kazançlı çıkılabiliyor
tabi tofaş gibi temel verisi sağlam
bi hissenin gittiği yola aldanıp ahan da bu da öyle olabilir diyenler zararla çıkarlar nihayetinde
alkimde iyi
özbalında beklentisi iyi(daha ne kadar gidebilir???)mevcut eldeki verilerle çok pahalı
beklenti gerçekleştiğinde temel verileri ne kadar yukarı çekecek belli değil bilemiyoruz.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Aslında yüksek oranda başarıyı yakalayabilmenin bir yolu var aklımda ama
ben teknoloji özürlünün tekiyim
Sizin siteminizde kullandığınız verilerin benzerlerini temel analizle yapılsa
mesela
ciro artşı
favök artışı
borcun azalışı
kasadaki nakit ve türevlerinin azalışı yada yükselişi
öz sermaye büyümesi
fk
dd
sisteme yüklense
abartmamayım %95 başarı gelir.
+takas değişimi toplanması gibi.
Temel Analizden anlamıyorum ama bunu ya da buna yakınını denedik. Temel Analiz olarak süper bir hisse bulduk diyelim. Teknik al demedikçe alamadık, sıkıntı buradan kaynaklanıyor. Temel Analiz Puanlaması yapan arkadaşlar var twitter'da. İnceledim ama bu da derdime çare olmadı...
Yer İmleri