Sayfa 349/1006 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    -haber-

Mevduatta faiz pazarlığı yapın tabelayı değiştirin!
    Merkezin sürpriz faiz indiriminin ardından bankalar Türk Lirası mevduatlara uyguladıkları oranları aşağı çekti. İndirimlerin devam edip etmeyeceği merakla beklenirken uzun vade ve pazarlık seçenekleri mevduat yatırımcısına avantaj sağlayabilir.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-636065
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2. Burger da

0.25 olan soslar ne ara 1.5 oldu ya

Yanımda biri alınca şaşırdım fiyata

3.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Burger da

0.25 olan soslar ne ara 1.5 oldu ya

Yanımda biri alınca şaşırdım fiyata
    Yanlışınız var Burger'in sosları geçen ay 1.5'tu bu ay 1.2 olmuş.

Burger 0.25 verirse parayı alıp gömerim daha iyi.

4. gercek enflasyon en az %30 hatta daha ustu

Boyle bir ortamda parana %18 faize tav olmayi anlamiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    gercek enflasyon en az %30 hatta daha ustu

Orası öyle maalesef, tl. olarak faizde duran paramız bile enflasyon karşısında her ay %1 değer kaybediyor, mevduat üstü getiri olsun diye bazı fonlara yöneliyoruz ama onlar da çok az fark ediyor veya riskli oluyor, mesela ben riskli olanların çoğunda aylardır zarardayım, borsa da birkaç hissem var onlar da aynı şekilde aylardır zararda, faizde dursa daha iyiydi diyorum.
    Dolar, euro almış başını gitmiş buradan alınır mı biraz düşsün diyorum her seferinde pişman oluyorum, tl. de kalmak yerine ev, araba veya ne seviyeden olursa olsun döviz almak daha iyiymiş kesinlikle, şu anda bunlara yatırım yapmak için geç mi kaldık yoksa zararın neresinden dönersek kâr mı bilemedim.

6. Crypto para en iyisi. Dolarla ölculdugü icin dolar almis gibi oluyorsun. Kendi kazandirdigi da cabasi.
    Onumuzdeki 3 ay [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Orası öyle maalesef, tl. olarak faizde duran paramız bile enflasyon karşısında her ay %1 değer kaybediyor, mevduat üstü getiri olsun diye bazı fonlara yöneliyoruz ama onlar da çok az fark ediyor veya riskli oluyor, mesela ben riskli olanların çoğunda aylardır zarardayım, borsa da birkaç hissem var onlar da aynı şekilde aylardır zararda, faizde dursa daha iyiydi diyorum.
    Dolar, euro almış başını gitmiş buradan alınır mı biraz düşsün diyorum her seferinde pişman oluyorum, tl. de kalmak yerine ev, araba veya ne seviyeden olursa olsun döviz almak daha iyiymiş kesinlikle, şu anda bunlara yatırım yapmak için geç mi kaldık yoksa zararın neresinden dönersek kâr mı bilemedim.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    gercek enflasyon en az %30 hatta daha ustu

Ne yapmali peki pisikletci?
    Bi yol goster bu gariban mevduatcilara..
    Bu fayis dusmanlari basimizda olduklari muddetce bu durum degismeyecek gibi duruyor..
    Bunlar enflasyonu kasitli olarak dusuk aciklayip mevduatcinin birikiminden emeklinin gelirine herkesin hakkini calmaya devam edecekler.
    Chucky (mevduatcilarin piri, herkesin idolu, efsane fayisci v.s ) bu durumu yillar once gordu ve betoncu oldu..
    Bize siz de arkamdan gelin yoldaslarim demedi.
    Davamiza ihanet etti.

Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 10-10-2021 saat: 08:49.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    https://twitter.com/karahanager/stat...Eh17qBvew&s=19
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 349/1006 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •