Sayfa 228/1002 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Gavuru buffyleycez abi
    Eskiden hep gavur kazanırdı
    artık biz

Neyse olay çıkmadan
    Kaçtım ben yatanzi

Herkese eyi geceler

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Anneme 11 gün evvel aldığım randevu iptal edilmiş, bir sonraki randevu 14 gün sonraya verildi, sağlık sistemi çoh iyi elhamdürillah.
    Aynı durumu hepimiz yaşıyoruz şu sıralar.
    Sağlık sistemi iptal. Parası olan özele, olmayan mezara.

"Kasıtlı olarak" bir şeylere maruz bırakılıyoruz yine.
    Tarihte benzerlerini çok yaşadık, ve işin iç yüzünü hep yıllar sonra öğrendik.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Gecen sene $ ile ons altin ve gumus alabiliyorduk . satincada direk olarak $ geri geliyordu
    bir cok banka bu sene degisiklige gitti artik $ ile altin gumus alamiyorsun Alirken $ i bozucaksin Altin alicaksin Bsmv vericeksin sattikdan sonra $ a gecerken bir bsmv daha veriyorsun + birde makas zarari var
    FX de islemlerde artik USDTRY kurundan dolayi %10 vermek zorunda kaliniyor .
    15$ lik harekette 8-10$ i sanirim kafan gider .
    Siz nerede islem yapiyorsunuz ki 15$ lik hareket tatmin ediyor?
    Ayaklı Borsa Taht a Kale

2 dolar kayıp oluyor

4. Dolares;
    Doğru yerde alıp satmadıysanız para kazanıyorum sanırsınız. Aslında ucundan finansal okur yazarlığı olan biri bunu algılar ama yıllardır ticaret yapan insanlara dahi bunu yıllardır anlatamadım. Adam 2018 in ortasında 6,50 den almış, 3 yıl sonra 8,50 den vermiş %30 kazandım diyor 😱 bire bir tutturamasanızda kabul edilebilir aralıklarla al-sat yapmalısınız nominal faize göre ekstra kazanç sağlamak için(8al-8,5sat/ 8,4al-8,9sat gibi gibi) yine de gerçek enflasyon(~%40-50) karşısında korumak oldukça güç bu ülkede.

Altın;
    Abd10 yıllıklar patlayıp altın dip teyidi verdikten sonra risksiz yatırım sevenler için güzel alım noktaları olacaktır diye düşünüyorum.

Bıst hakkındaki düşüncelerimiz +18 🙄
    Son düzenleme : Red Hot Ryder; 11-10-2021 saat: 23:22. Sebep: Hatalı yazım

5. Rezervi -40 mily olan ülkede al sat yapamazsın.

Usdars grafiğine bak anlarsın.

Olacakları herkes biliyordu ama bunların eksiye düşecek kadar deli olduklarını tahmin etmedi kimse.

6. Naciye güvenip satanlar şuan donsuz pardon dolarsız…

Saat geceyarısını geçti, Şahap hâlâ duruyormu, yoksa 8.99 tam 9 gayme değil diye, bugünnük yırttımı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Red Hot Ryder Yazıyı Oku
    Dolares;
    Doğru yerde alıp satmadıysanız para kazanıyorum sanırsınız. Aslında ucundan finansal okur yazarlığı olan biri bunu algılar ama yıllardır ticaret yapan insanlara dahi bunu yıllardır anlatamadım. Adam 2018 in ortasında 6,50 den almış, 3 yıl sonra 8,50 den vermiş %30 kazandım diyor �� bire bir tutturamasanızda kabul edilebilir aralıklarla al-sat yapmalısınız nominal faize göre ekstra kazanç sağlamak için(8al-8,5sat/ 8,4al-8,9sat gibi gibi) yine de gerçek enflasyon(~%40-50) karşısında korumak oldukça güç bu ülkede.

Altın;
    Abd10 yıllıklar patlayıp altın dip teyidi verdikten sonra risksiz yatırım sevenler için güzel alım noktaları olacaktır diye düşünüyorum.

Bıst hakkındaki düşüncelerimiz +18 ��
    Katılıyorum.Sürekli dolarda kalmak enflasyondan korumuyor bizi.Senelik bazda mevduattan biraz fazla kazandırır o kadar.Dolarda tepelerde kademeli satış yapıp, geri çekilmelerde kademeli alım yaparak elindeki doları artırabilen enflasyona yenik düşmez sadece.Bunuda çoğumuz yapamıyor

Sayfa 228/1002 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •