bulutt
poşet poşet diyodun.
asdas.![]()
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
bulutt
poşet poşet diyodun.
asdas.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
şimdi palalar arası kavga çıktı. hayvan gibi şeyetiniz tuprası bu kadar vermeseydiniz diye..
Lânet olsun böyle ülke yönetimine. Saldım çayıra mevlam kayıra. Böyle rezil kepaze bir para olamaz. Herhalde ünlü ekonomist dolar 100 lira olursa cari ihracat rekoru kırarız ülkeye para yağar sanıyor.
banka dışı alımlar için bir önlem gibi gözüküyor.. her türlü spekülasyona açık elbette, özellikle yalan bilgilerle "120 milyar dolar rezervimiz var problem yok, sürekli artıyor" diyen ilkel bir zihniyet varken.. zavallılıkları ne yazık ki ülkenin 20-30 yılına mal oldu..
banka online alım işlemlerinde ise zaten her şey belli..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bence doğru isabetli bir karar ben destekliyorum kimlik sorulmasının yanı sıra döviz alım sebebi de sorulsun örnek arkadaşa borcum var şirketin kredi borcu var yatırım amaçlı dıj güçlere yardım ve yataklı etmek için gibi seçenekler olmalı vatandaş hangisini beyan ederse artık borcu varsa da niye borç aldığı da önemli tabi bu gün borç alıp yarın borcum var diye şey alması uyanık
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Yer İmleri