Sayfa 184/290 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 2317 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Serbest Kürsü

  1. Ümit Özdağ @umitozdag.; Suriyeli sığınmacılar ile buluşan Kılıçdaroğlu,
    Suriyelileri zorla göndermeyeceğiz. En büyük sorun Suriyelilere çalışma izni verilmemesi
    demiş. Şaşırdık mı? Hayır. Erdoğanı iktidarda tutan bu sarı muhalefet anlayışıdır.

  2. Tanju Özcan'dan TRT'ye 'Köroğlu' tepkisi:
    Köroğlu, bizim topraklarımızda doğup büyümüş ve yiğitliği, mertliği ile Türk dünyasına nam salmış önemli halk ozanı Köroğlu’nun adını Türk düşmanlarıyla, vatan hainleriyle iş tutan bir karakterle yan yana getirmek, bu ülkenin değerlerine, Köroğlu’nun torunları olan Bolu halkına hakarettir. Hatta ve hatta en hafif tarifle aymazlık, densizlik, tarih bilmezliktir. Bu densizliği yapan dizi yayımcısını ve densizliğe göz yuman TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı’yı kınıyorum.Bilinmesini isterim ki; Köroğlu ömrü boyunca sadece şerefi ve onuru için yaşamıştır. Köroğlu, 3-5 kuruşluk kişisel menfaat-çıkar için, devletin kanalını siyasilere peşkeş çekmek için kapı kapı dolaşanlardan değil, halkı için paşa paşa ölmeyi göze alan bir Türk Atası’dır.. Köroğlu’nu Türk’ün gözünde aşağılamaya çalışmak tam bir namertliktir. Zahid Sobacı tüm Türk dünyasından özür dilemeli ve dizideki Köroğlu karakterine son verilmelidir. Ayrıca Türk milletinin vergileriyle yayın hayatını sürdüren TRT’nin, eski günlerine, yani yerli, milli ve tarafsız çizgisine geri dönmesini beklemekteyiz."
    Tanju başkan sabah akşam ağzından "Kürt"ü düşürmeyen Dersimli Kürtçü Kemal'den korkmamış ürkmemiş ardı ardına "Türk" demiş.. Ve böylece Dersimlinin en büyük düşmanlarından biri olmuş..

  3. Çakma Atatürkçü diyor ki,
    "HDP ile 'Aritmetik' hesap yaptık bizi Faşist/Irkçı olmaktan kurtardılar 'Demokratik müttefik' yaptılar! Kardeşlik türküleri söylüyoruz mercimeği fırına veriyoruz kendimizden geçiyoruz ama sen oradan HDP PKK'dır diye lanetleyince pişmiş aşımıza su katıyorsun ne iştah ne moral bırakıyorsun.."..
    Ben de diyorum ki,
    "Ülen dumbuk siz nasıl anlaştınız? HDP'liler asla Kürtçe EğitimDili/ Kürdistan'dan vazgeçmediler. Başka bir seçenek de olamayacağına göre demek ki siz Türkçe EğitimDili/Türkiye'den vazgeçtiniz. Apo'nun "Ortak Vatan-Eşit Yurttaşlık"ını kabul ettiniz Türk/Atatürk'e ihanet ettiniz ve karnınızda saklıyorsunuz ama sizi kusturana kadar zorlayacağız..

  4. ...

    Bugünlerde Karar gazetesinde yazan dünün kumpasçı Taraf gazetesinin meşhur kullanışlı aptalı Yıldıray Oğur, kendi gibi Fetö’nün kucağına oturmuş liberalleri temize çekmek için yapmadığı numara kalmadı.

    ... Bakın, diyor, Beni Sadr bile aldandı, yani, biz de aldanabiliriz.

    ... Beni Sadr’ınki de bir fikirdi, bizimki de bir fikirdi, insanlar fikirlerini söyler ve yanılırlar, ne var bunda.

    ...

    Be terbiyesiz, çocuk mu kandırıyorsun, taraf gazetesi fikir miydi?

    Yoksa “operasyon“ ve “kumpas“ ve “tezgah” gazetesi mi?

    ...

    https://www.veryansintv.com/erken-uy...lmis-muhalefet

    ////

    “Karar”la yatıp “karar”la kalkan “karar”lı “kemalistler”e gelsin...

    “Cumhuriyet” ile kalkıp...

    Dur be adamım onu beş yıl sonra yazacaktın ya hu...

    ))))

  5. Çok yaşayasın Şevket Apuhan.. Bize böyle Cumhuriyetin kaleleri içine sızmış hainlerce yıkılırken üç maymunu oynamayan Türk yurttaşlar gerek..

    Dostoyevski: Hiç insan öldürmediği halde; bir katilden daha cani insanlar gördüm, umudumuzu öldürenleri gördüm der. Bu söz nedense bana bugünkü CHPyi hatırlatmaktadır.... Kılıçdaroğlu Demirtaşın neden içeride olduğunu hala nasıl soruyor olabilir? Siz bu adamın Öcalanın heykelini dikeceğiz dediği gün neredeydiniz?... AKP zihin kodları itibariyle zaten açılıma her zaman müsaittir. Bu kadar mücadele, bu kadar şehit, bu kadar yıkımdan sonra yarın yine çıkıp Açılım diyebilir. Peki, Atatürkün kurduğu partiye ne oluyor da AKPnin bile döndüğü hatayı devamına ulaştırmaya çalışıyor?... Bugün CHP, AKPnin hangi hatasının aksi politikaları yürütüyor? İktidar olursak Şama yürüyeceğiz demesine çok az kaldı. Sığınmacıları göndereceğiz dedikten 1 ay sonra Sığınmacıların en büyük sorunu vatandaşlık alamamaları diyen bir CHP ile karşı karşıyayız. Mavi Vatana Yayılmacılık diyen, Maalesef Türkiye Azerbaycana yardım ediyor diyen bir CHPyi canlı yayında izliyoruz.
    https://www.veryansintv.com/siyasi-c...ihbar-ediyorum

  6. S.Önkibar, Akşener akıllandı artık PKK/hdp ile arasını açtı ve onun için oyları yükseliyor diye sevinmiş! Ama Akşener'in iki yanında hala Buğra Kavuncu Bahadır Erdem gibi FETÖcü ve PKK-Sevicilerin kapı gibi durduğunu unutmuş! https://www.youtube.com/watch?v=jA1Yi9n1l2M&t=28s
    Akşener'e zaten hiç güvenmedik. Ü.Özdağ,Özcan Yeniçeri,Yusuf Halaçoğlu FETÖ'nün tutukladığı YörükAli paşa, Vedat Yenerer, Ali Türkşen,Fatih Eryılmaz gibi Atatürkçüler var diye İYİP'e oy verdik. Akşener ne yaptı? Bu insanları hiç seçilmeyecek sıralardan aday yapıp tasfiye etti, tek isteği Atatürkçüleri vitrin süsü yapmakmış.Eş başkanların hepsi biz PKK'yız diye haykırıyor Akşener onları PKK ilanedip lanetlemiyor hala "Aranıza mesafe koyun" rezilliğini sürdürüyor. PKK/hdp'e oy verenleri devlete hizmet eden Korucu Kürtlermiş gibi pazarlamaya çalışıyor!. Rezillik üstüne rezillik.... Akşener'in günah galerisinden; NATO Kürdistan peşinde koşarken NATO-Seviciliği yapmıştı.. Apo'nun "Eşit yurttaşlık"ı İYİP kuruluş bildirisine girmiş ve tepki üzerine çıkarılmıştı ki aynısı CHP bildirisine de girmişti. "HDP Kürt siyasi hareketinin temsilcisidir" "Demirtaş serbest bırakılsın" demiş son olarak kahve içmeye davet etmişti. HDP Adayı Mehmet Karayılan’a hayırlı olsun ziyareti yapan Can Tuğsuz,Celal Yıldırım’ı İYİ Parti adayı yapmıştı.. - Ümit Özdağ; Akşener FETÖ'cü İdris Naim Şahin'i Ordu Bld.Bşk.adayı yapmak istedi istifa ederim dedim vazgeçti diyor.. Kars belediyesinin PKK'nın eline geçmesini önlemek için adayımızı MHP lehine çekelim dedim ama dinlemedi diyor.. - S.Önkibar, FETÖcü Enver Altaylı’nın yeğeni Buğra Kavuncu'nun babası oğlunun FETÖcü olduğunu söyledi bunu kitabımda yazdım babası da yalanlamadı dedi.. Kavuncu, FETÖcü KATİAD örgütünün başkan yardımcısıydı ve Fettah Tamince ile aynı dönemde çalışdığını da inkar etdi. - İYİPden istifa eden M.vekili İsmail Ok; Akşener'e'CHP- HDP ortaklığı beni rahatsız ediyor' dediğimde Akşener bana 'Ülkücülerden senden başka kimse rahatsız değil bu konuda' dedi" diye konuştu. - Fetöcü olmadığını kanıtlamak için Fetö tutsaklarıyla poz verip sonra onları kapıdışarı eden Akşener'in SağKolu Buğra Kavuncu'dan sonra SolKolu Bahadır Erdem de FETÖcü ve PKK-Sevici çıktı.. S.Önkibar; "Prof.dr.Recep Seğmen İYİP Gn.Bşk.Yrd.Bahadır Erdem'i çok iyi tanıyorum sıkı bir FETÖcüdür dedi." BahadirErdem; Leyla Zana işareti verir demedim mi ellerimizi tasin altina koyarak Apoyu ev hapsine yollayacagiz. 15.06.2012 BahadirErdem; Sakın ola ki Leyla Zanaya bir kere daha dokunulmasın Kürt halkı için ömrünü adamıştır Türkiyeye barış gelecekse Leyla Zana olmadan olmaz 17.11.2015 BahadirErdem; Fethullah Hoca döndüğünde Havaalanina karsilamaya gidenlerin araba kuyruklari Izmitten Edirneden baslar Humeyninin Irana donusu hic kalir. 14 Haziran. FETÖ’nün Samanyolu TV'sinde 2012 yılında katıldığı bir programda, Anayasa’daki Türk ifadesinin herkesi temsil etmediğini savunduğu 'T.C. Vatandaşı' olarak değiştirilmesini istediği ortaya çıktı. Erdem'e göre Anayasa’nın ilk üç maddesinde 'kıyamet kopartacak şeyler yok'.! ------------

  7. Atatürk resmi yanında poz verip üstelik sana PKK teröristdir diyen bir insan, Aritmetik hesapla Demokratik müttefik olduğu HDP'lilerden PKK'yı Kürdistan'ı Kürtçe EğitimDilini lanetlemesini isteyemiyorsa... PKK/hdp'e vatan haini bölücü terörist demeyip Kürt Hareketi diyerek sevimli yapmaya çalışıyorsa... "Biz PKK'yız" diye haykıran HDP EşBaşkanlarını duya duya hala "HDP, PKK değildir onlarla omuz omuza iktidar olacağız.. Kürtçü ihaneti aklamak için Akape PKK/hdp'den daha tehlikeli.." diyorsa.. Apo asılsın diyemiyorsa yamağı Demirtaş serbest bırakılsın diyorsa.. 10 milyon Kürt nüfus var Kürdistan istiyorlarsa direnemeyiz diyorsa.. Kan davası için 40 insanı öldüren Korucu Kürtlere kin duyup da Kürdistan için 40 bin kişiyi katleden PKK/hdp'lilere kin duyamıyorsa.. Türk ulusunu/yurdunu savunanlara Kandan beslenen/Faşist/Irkçı/Kafatasçı diyorsa işte o karşındaki çakma Atatürkçüdür. Kürdistana Kürtçe EğitimDiline çoktan ikna edilmiştir ama içgüdüsü ihanet içinde olduğunu bildiği için bunu sana asla açıkça söyleyemeyecektir....

  8. Kılıçdaroğlu"Demirtaş neden içeride?" diye sormuş, Demirtaş yanıtlamış.!
    https://twitter.com/hashtag/K%C4%B1l...=hashtag_click

Sayfa 184/290 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •