Sayfa 157/616 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. 26 temmuz 2021 hissenin fiyatı 2.65 14 ekim 2021 2.63

2. Kartal41, parayı Pegasus da kazanıyorsun, nöbeti burada tutuyorsun. Birazda Pegasusa yazsanda ,sayfada bizde rahat etsek olmazmi?

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Kartal41, parayı Pegasus da kazanıyorsun, nöbeti burada tutuyorsun. Birazda Pegasusa yazsanda ,sayfada bizde rahat etsek olmazmi?
    Olmaz tüm tokatlananlar burda susuyo bişey diyemiyo bizde ordan burdan yaziyoz buldukca tek hisseye bağlanmanın yanliş oldugunu 10 ayda ögrenmislerdir

4. KAP'a o çeneni ve toplam 3 hisse soyle bakalım senin artık burada çeneni kapatma zamanın geldi. Şimdi bundan sonra bana 3 hisse soyle tekrar ediyorum (bundan sonra) polhodan daha fazla artacak. yada sus KAP'a çeneni süren Ocak 1 de ve nisan 1 de dediğin hisselere polho yu kiyasliyacagiz hep birlikte. Ne hikmetse başka hiç bir hissede şey yazmıyor sırf burada vir vir ben kendi adıma inanmıyorum tam eşit 3 e böldüğüne . Aklınca ky yi kaçırıp büyük gelir mi peşinde basit işlerle kendini kandırıyor...

Şunu bil senin burada sacmalamalarinla yada alımlarında sen bir kademe bile gün sonunda kaldıramazsin yada düşürmeszsin

Sen burada bekliyeceksin hamallık yapacaksın ve senden veya senin sattigindan buradan çok daha ucuza alacağım ve maliyetimide buraya atacağım.

Ne susmaz çene varmış arkadaş ya, bilgisi yokc fikri var. Gelip burada bilgi edinmek için şu yazılanları okuyan herkese üzülüyorum su çektikleri kahira bak. Bir tane bakin net söylüyor 1 tane bilgi pay-la-samaz-lar çünkü hiç bir şey bil-mi-yor-lar.

Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Olmaz tüm tokatlananlar burda susuyo bişey diyemiyo bizde ordan burdan yaziyoz buldukca tek hisseye bağlanmanın yanliş oldugunu 10 ayda ögrenmislerdir
    Son düzenleme : temel analizci; 14-10-2021 saat: 23:07.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    KAP'a o çeneni ve toplam 3 hisse soyle bakalım senin artık burada çeneni kapatma zamanın geldi. Şimdi bundan sonra bana 3 hisse soyle tekrar ediyorum (bundan sonra) polhodan daha fazla artacak. yada sus KAP'a çeneni süren Ocak 1 de ve nisan 1 de dediğin hisselere polho yu kiyasliyacagiz hep birlikte. Ne hikmetse başka hiç bir hissede şey yazmıyor sırf burada vir vir ben kendi adıma inanmıyorum tam eşit 3 e böldüğüne . Aklınca ky yi kaçırıp büyük gelir mi peşinde basit işlerle kendini kandırıyor...

Şunu bil senin burada sacmalamalarinla yada alımlarında sen bir kademe bile gün sonunda kaldıramazsin yada düşürmeszsin

Sen burada bekliyeceksin hamallık yapacaksın ve senden veya senin sattigindan buradan çok daha ucuza alacağım ve maliyetimide buraya atacağım.

Ne susmaz çene varmış arkadaş ya, bilgisi yokc fikri var. Gelip burada bilgi edinmek için şu yazılanları okuyan herkese üzülüyorum su çektikleri kahira bak. Bir tane bakin net söylüyor 1 tane bilgi pay-la-samaz-lar çünkü hiç bir şey bil-mi-yor-lar.
    Kazanamiyosun iste bendede var pol olanida söyledim elimde pegasus var bak bir haftada %10 gitti pol 3 ay önceki fiyatta dolarda var altında var pol insin daha çok alın daha çok kazanirsiniz kimseye sat demiyoruz biliyosan yaz bakalim pol niye çıkmıyo yılbasindan buyana %32 ekside burası film seyretme yeri değil yazılanı okuma yeri yazacaksıniz hergün saat başi on kişi var burda neyi okuyonuzki buraya bakıyonuz yazın bizde bilelim sizlerin fikrini alalim kamil abide yok 3.50 de herkes cevap veriyodu hadi bakalim konuşun hisse 2.63

6.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Kazanamiyosun iste bendede var pol olanida söyledim elimde pegasus var bak bir haftada %10 gitti pol 3 ay önceki fiyatta dolarda var altında var pol insin daha çok alın daha çok kazanirsiniz kimseye sat demiyoruz biliyosan yaz bakalim pol niye çıkmıyo yılbasindan buyana %32 ekside burası film seyretme yeri değil yazılanı okuma yeri yazacaksıniz hergün saat başi on kişi var burda neyi okuyonuzki buraya bakıyonuz yazın bizde bilelim sizlerin fikrini alalim kamil abide yok 3.50 de herkes cevap veriyodu hadi bakalim konuşun hisse 2.63
    Senin sorularına sıralı paragraflar halinde cevap verecegim.

Kazanamiyorsun demişsin kazanıp kazanmadigimi bilemezsin ben burada yazmam nerede ne kazandığimi..

Ben onu bunu bilmem sen diyorsun ki "tek hisse yapmayın" bende bana 3 hisse soyle diyorum bugünden itibaren bakacağız o yazacagin hisselere bana eski kazandığın pegasusu şimdi söyleme güveniyorsan pegasusuna şimdide yaz 3 lu listene" bu kadar basit bakalım ne yapacak 3 lu hissen..

Niye çıkmadığını yaz demişsin ben kendimce biliyorum.. demişsin ki "niye yazmiyorsunuz" _cunku bunu siz istediniz bende yaptım. Biraz burada sacmalacaginiza bulabileceğiniz bazı haberler var ama siz burada boş boş dolastiginizdan haberiniz bile olmaz. Hemde açık kaynakta herkesin göreceği yerlerde...araştır bul bir tanesi YouTube ta mesela birileri tarafından birinci ağızdan küçük ayrintilarin içerisinde.. sonrasında ben nereleri eseledim nerelere uzandım emek verin sizde bulun..

7.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Senin sorularına sıralı paragraflar halinde cevap verecegim.

Kazanamiyorsun demişsin kazanıp kazanmadigimi bilemezsin ben burada yazmam nerede ne kazandığimi..

Ben onu bunu bilmem sen diyorsun ki "tek hisse yapmayın" bende bana 3 hisse soyle diyorum bugünden itibaren bakacağız o yazacagin hisselere bana eski kazandığın pegasusu şimdi söyleme güveniyorsan pegasusuna şimdide yaz 3 lu listene" bu kadar basit bakalım ne yapacak 3 lu hissen..

Niye çıkmadığını yaz demişsin ben kendimce biliyorum.. demişsin ki "niye yazmiyorsunuz" _cunku bunu siz istediniz bende yaptım. Biraz burada sacmalacaginiza bulabileceğiniz bazı haberler var ama siz burada boş boş dolastiginizdan haberiniz bile olmaz. Hemde açık kaynakta herkesin göreceği yerlerde...araştır bul bir tanesi YouTube ta mesela birileri tarafından birinci ağızdan küçük ayrintilarin içerisinde.. sonrasında ben nereleri eseledim nerelere uzandım emek verin sizde bulun..
    Bana nereleri arastirdimla cevap verme 216 bin dolara sattıgi .sayfasında şirket gösteren holdingden bahsediyosun holdingin çoğu taşaron olmus içi eh gerisini sen hesapla kepceyle götür yatırimciyı çay kaşigıyla oyala kimsede hissede olumlu gelişme olsada buraya yazmaz çok güzel yatırimciya kitlenmiş bir holding bu .

8. Uzatmayalım 3 hisse yazarmisin bana polhodan daha iyi olacağını düşündüğün..
    Güveniyorsan 1 yada 2 hissede olur fark etmez.

Sayfa 157/616 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •