Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Benimde başlangıç yılım 92,o zamandan bu zamana kadar takıldığım hisselerin sayısını unuttum,kapanan tahtalarımda var,ama cüzi miktarlarda,şu an beni en fazla yoran kent,ondan alacağımı aldım,ama yinede peşini bırakmıyorum,50 cıvarına yakın takip ettiğim kağıt var,içlerinden 3-5 tanesi hareket etsin diğerleri bana bedavaya gelir,10 sene önceye kadar uzuncuydum,ama şimdi ortam çok bozuk olduğundan tradeciyim![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi:
-Cari yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 8,92 TL iken, bu anket döneminde 9,22 TL oldu
-12 ay sonrası beklentisi ise bir önceki anket döneminde 9,56 TL iken, bu anket döneminde 10,01 TL oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: (Ağustos)
- Kısa vadeli dış borç stoku %11,1 oranında artışla 126,9 milyar dolar
- Bankalar kaynaklı kısa vadeli dış borç stoku %3,5 oranında artarak 59,3 milyar dolar
- Diğer sektörlerin kısa vadeli dış borç stoku %14,1 oranında artarak 40,5 milyar dolar
oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kimse
herhangi bir din'in
inancın
sistemin
sahibi değil
ve o dediklerim de hiç kimsenin tekelinde değil
b...k
atmak kolay
sen müslümansan sen en iyisi olacak
en müslümanca sen yaşayacaksın
taşı
hiç günahı olmayan atsın.
her koyun kendi bacağından asılacak.
Benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 41 kuruş zam geliyor. Benzindeki artışın bir kısmı ÖTV'den karşılanacak. Artışın pompaya 18 kuruş olarak yansıması bekleniyor.- NTV
Yer İmleri