Sayfa 85/95 İlkİlk ... 35758384858687 ... SonSon
Arama sonucu : 754 madde; 673 - 680 arası.

Konu: TH ile Lebalep

1.  Alıntı Originally Posted by vicont Yazıyı Oku
    Sizin goruslerinize onem veririm hatta ne zaman birsey yazacaksiniz diye beklerim. ancak bu din mevzusu nereden cikti ?

Yazdiklarinizdan az cok "medeni ve hosgorulu" bir insan oldugunuzu dusunuyordum acikcasi boyle bir yobazligi(baska bir tabir bulamadim) sizden beklemezdim.

Simdi anlayamayan cikar, ortalik kizismasin diye belirteyim. insanlari bir kefeye koyup ustune din sosu ile genelleme yapip insanlari asagilamak(yatirincilarin bilgisiz olduguna ben de katiliyorum - ancak milletin inancindan kime ne ?) benim acimdan yobazliktir.

Dini konulara girmemeniz ve insanlari tahrik etmemeniz dilegi ile.
    aynen katılıyorum .Vicont beye . bende sizin sayfanızda yazdıklarınızı okuyorum ,yararlı oluyor

2. Banka kağıtları büyük baskı altında. 15 sene önceki fiyatlardan işlem görüyor olmalarına rağmen hala bunların gözü aşağıya bakıyor.

3. Bankaların kendi hisselerinde geri alım yapmaları gerekirken bu cihete gitmiyorlar çünkü onlar da hisselerin daha da aşağıya geleceğini düşünüyor.

4. ABD'nin perakende bankacılık devi Bank of Americanın piyasa değeri 370 milyar dolara yaklaştı. Aktiflerinin %20 sine yakın bir piyasa değerine sahip. Öte yandan İSCTR'nin piyasa değeri konsolide aktiflerinin %3 ü bile etmiyor.

5. Takipteki ve batık krediler mevzusu devletin eliyle bir çözüme kavuşturulmadığı sürece TR banka hisseleri sürünmeye devam eder.

6. Ek olarak TR'deki banka sayısı çok fazladır. Sektörün konsolidasyona ihtiyacı var. Banka birleşmelerinin önü açılmalı.

7. Banka sayısı TR'de çok fazla olduğu gibi şube sayısı da çok fazladır. Kabaca şube sayısı 3 te 1 oranında azaltılmalı.

8. Lojistik ve emtialardaki mevcut problemler devam edecek gibi duruyor. Fiyat artışları devam eder, bu da enflasyonu körükler. Hem yerel hem de küresel bir problemle karşı karşıyayız ve bu problem yakun/orta vadede çözülemez.

Sayfa 85/95 İlkİlk ... 35758384858687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •