Sayfa 892/1013 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Sn. rxpu oldukça açıklayıcı oldu..teşekkür ederim..

................................

Fed's Fischer Says More to Be Done to Prevent Future Crises

(Reuters) - Federal Reserve Board Vice Chair Stanley Fischer on Tuesday warned that while the U.S. and other countries have taken steps to make their housing finance systems stronger, more needs to be done to prevent a future crisis.

................

"There is more to be done, and much improvement to be preserved and built on, for the world as we know it cannot afford another pair of crises of the magnitude of the Great Recession and the Global Financial Crisis," he said.
    Fisher belirtmiş dünya 2008 benzerini bir daha kaldıramaz..

FED'in 2 numaralı adamı konut balonu konusunda bugün uyardı..Mart ayındada bu balon mevzuları kabaca FED'in tutanaklarına yansımıştı..

Dün Moody's konut balonu yüzünden bir sürü Avustralya bankasının notunu düşürdü..geçen ayda Kanada bankalarının notunu düşürmüştü..

Neyse sadece konut balonu değil bir sürü balon var ortalıkta..

FED balonlar konusunda bir karar verecek..bana göre ya ortalığı resesyona sokacak, ki tehlikeli..yada çaldım çayıra mevlam kayıra..

Ortası var mı, bilmiyorum..karamsar olmayanlar için vardır belki..oda yıllarca sürecek düşük büyüme, düşük faiz ve düşük enflasyon ortamı..

O zamanda soru şu: nerede erisin...

2. Endeksde ayılar tepede yemin billah satmayız deyince ne güzelde düşüyor mübarek :D hahahahaha
    Usdtry de asgarid üstat tepedeki supdem şaka maka saatlik tobo boyun bölgesi oldu kırarsa bir müddet rahatız.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. TRY/ZAR paritesi..TL'nin değer kazanma süreci dewam ediyor.. Kabaca 4'e kadar yolu var görünüyor. Uluslararası piyasada eküri olan çift TL ve ZAR'ın siyasi belirsizlikler,cari açık vs. benzer hastalıkları var. Fark olarak Güney Afrka resmi resesyona girdi ve biz hormonlu veya steroidli fark etmez %5 gibi devasa büyüdük. Ayrıca akbaba fonlara %12 faizle Gana ve Nijerya'dan sonra dünyanın en yüksek faizi veriyoruz. Güney Afrika faiz oranları 7 civarı yanılmıyorsam.

4.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Topikte herkes bir şeyler yazıyor. Konuyla ilgili olduğu sürece ben okuyorum burası forum...
    Ancak sizin temel analiz yorumlarınızı ilgiyle okuyorum teşekkürler...
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sn. rxpu oldukça açıklayıcı oldu..teşekkür ederim..

:
    Bende bu tür detaylı bilgileri forumdaki sn jondowes tan öğrendim. Kendisi bu konuda çok detaylı bilgiye sahip. Hatta makroekonomik konular ve para piyasası ile ilgili forumda kendisine soru sorabileceğiniz bir başlıkta var.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=446&page=54
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by chronical Yazıyı Oku

TRY/ZAR paritesi..TL'nin değer kazanma süreci dewam ediyor.. Kabaca 4'e kadar yolu var görünüyor. Uluslararası piyasada eküri olan çift TL ve ZAR'ın siyasi belirsizlikler,cari açık vs. benzer hastalıkları var. Fark olarak Güney Afrka resmi resesyona girdi ve biz hormonlu veya steroidli fark etmez %5 gibi devasa büyüdük. Ayrıca akbaba fonlara %12 faizle Gana ve Nijerya'dan sonra dünyanın en yüksek faizi veriyoruz. Güney Afrika faiz oranları 7 civarı yanılmıyorsam.
    Her çıkışta bize %1 takıp takıp duruyor düşüşlerde ama birebir düşüyoruz acayip garip bir kolerasyon var aramızda.

Hehehehe cumadan beridir güzel hareketler
    cuma 120950 longları 2000 civarı
    Bugün sabahki endeks 122.850 shortlar 550 daha pipsde
    Usdtry dün dibi yakaladık bugün 61,8 üstünü gördük ama hala yetmez çok az çok çok azzzz
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6. @zerohedge
    WTI CRUDE EXTENDS DECLINE TO LOWEST INTRADAY SINCE NOV. 15

Petrol şelale oldu.. Risk off mode tetiklendi sanki..Gözler YEN de..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    3.5373

8. Az daha çok azzzzzz
    3,5446 yı test edecek oradan az dönecek sonra orayı kıracak ohoooooooooo ulan 2 günümüzü yediler adam gibi bir çıkış hala göremedik 3 dalga yapısı nere bu çıkış nereeee 3,5446 ya dokun bakim evladım dokunnnn.

Sayfa 892/1013 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •