Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 879/1004 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Bankalar on yıl boyunca dağıttığını kredilerden para kazanmış mıdır. (Dışardan dövizle borçlanıp burada bozdurup kredi veren bankalar için )

2. Yıldırım Demirören 2 milyar dolar borç yapılandırmak istiyormuş. Adama o kadar kıyak yaptılar lakin bunun akıl hocası jöleli olduğu için. 1 liradan alırız sen dolar ile Borçlan demiştir. Tüpçü gece gündüz dua ediyordur jöleliye.

3. Bu arada benzin ve motorin de ÖTV kalmadı zararına satıyoruz. 1,35 Euro olması gerekir.

4. Ya hakikaten tüm parasını borsaya yatırımış insanlara üzülüyorum. Memlekete güvenip paranı TL'de ve borsada tutuyorsun sırf kurdan %15 yiyorsun, borsanın düşüşünü saymıyorum bile. Ben Eylül başında varlıklarım kadar dolar exposure yarattım viop vasıtası ile. Yine de TL'de duran kısım için kasıp uğraşacağıma gidip onunla da dolar alsayımışım daha iyi olrumuş düyorum, ki benim hisse portföyü artıda olmasına rağmen diyorum bunu. Yine de doları yakalayamadı 1 Eylül'den bu yana. Stresi, uğraşması da cabası.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

5. Viop yerine coin tarafı övme sebebimi anladınız mı..
    Orada hep dolardasın..
    Hadi coinden kaybettin..
    Coinin kaybetmiş hali bile TL karşısında kar..
    Neden usdt denen birimi 6 lardan bile almışım.
    Zarar usdt kar usdt peki bozulur mu.. hayır..
    Peki türk insanı coin piyasasında niye bu kadar fazla..
    Vallaha bence bu hükümet adına karşı yapılmış en akıllıca toplu hareket..
    Bana altı boş naraları atmayınız..
    Vop mu kıvranıyorsunuz ...
    İşte bundan hep bahsettim..

Rahat duramadık doları gene katladık m.[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu arada yabancı olayını hükümet net gözünden çıkarmış gibi..
    Kambiyo gelirmi siz onu deyin hele ...
    Bence gelir..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Ya hakikaten tüm parasını borsaya yatırımış insanlara üzülüyorum. Memlekete güvenip paranı TL'de ve borsada tutuyorsun sırf kurdan %15 yiyorsun, borsanın düşüşünü saymıyorum bile. Ben Eylül başında varlıklarım kadar dolar exposure yarattım viop vasıtası ile. Yine de TL'de duran kısım için kasıp uğraşacağıma gidip onunla da dolar alsayımışım daha iyi olrumuş düyorum, ki benim hisse portföyü artıda olmasına rağmen diyorum bunu. Yine de doları yakalayamadı 1 Eylül'den bu yana. Stresi, uğraşması da cabası.
    Sizinle aynı durumdayım hocam. Valla verip basacam dolara altına nerden alsan kar ederim. Bist bu varyemezler gitmeden bir yol olmayacak gibi.

8. Cümleten s.a vob esnafı

Cuma günü pozisyona girdim hayırlısı ile

Bir vurup kaçacağım

Tüm arkadaşlara başarılar dilerim

Bastım löngü

Sayfa 879/1004 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz