Sayfa 47/1002 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    barış yarkadaş paylaşmıştı bunu.düzeltti. olayda söz konusu olan çavuşoğlu nun kızı değil yeğeniymiş.aile bakanla görüşmediğni

beyan etmiş.

doğru yanlış bilemem
    evet yeğeniymiş.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Erdoğan: 2021'i yüzde 9'luk büyüme ile tamamlamayı öngörüyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Apple iki yeni MacBook Pro modeli ile yeni nesil AirPods kablosuz kulaklıklarını tanıttı.

Türkiye’de MacBook Pro’nun 14 inçlik modelinin fiyatı özelliklerine göre 23.499 TL - 28.999 TL aralığında değişiyor. MacBook Pro’nun 16 inçlik modeli ise, 28.999TL ile 39.999 TL aralığında kullanıcılara sunuluyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

ABD/Price: ABD, Türkiye'nin F-16 taleplerine herhangi bir finansman teklifinde bulunmadı. Savunma Bakanlığı, Türkiye ile F-35 programı, bu anlaşmazlığın nasıl çözüleceği konusunda istişarelerde bulunuyor. Özel görüşmeler hakkında konuşacak durumda değilim

Sayfa 47/1002 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •