Sayfa 307/1002 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

  1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İleride Türkiye'nin bir takım sebeplerle karışacağını düşünüyorlar galiba. Karışıklıktan kendilerine pay çıkarmak için asker yığıyorlar gibi.

    Görüntü aynı Osmanlı'nın son dönemlerine benziyor.
    Onlarda farkinda, bunlar ulkenin savunma refleksini kirdilar.

  2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Saldirir mi ?

    Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, ABD ve Fransa ile milyarlarca dolarlık savunma anlaşmalarına yapan Yunanistan ın, Türkiye nin zayıf bir anında saldırıya geçeceği konusunda uyarıda bulundu.

    Bir de önemli bir konu var. Fransa ile Yunanistan arasındaki bu savunma işbirliği anlaşması. Olay çok büyük. Fransa, Yunanistan ve Türkiye, NATO üyesi mi? NATO üyesi. Peki Fransa ile Yunanistan arasında imzalanan Bana yapılan saldırı sana yapılan saldırıdır şeklindeki anlaşma NATO nun içerisinde zaten yok mu? Var, 5. maddesi. O zaman neden yapıyorsun? Türkiye'yi hedef alıyorsan NATO ittifakı içinde bir başka NATO ülkesini hedef alan iki ülke var demektir.

    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...caklar-1878158
    Nereye saldıracaklarmış, deniz hakimiyetiyle ilgili meseleler bunlar, bu işin raconu bu. Öyle bir hata yaparlarsa (karada), en perişan halimizle adalara çökeriz.

    Batıya kuvvet kaydırmamızı sağlamaya yönelik biraz da.

    Yunan ordusu pert durumda bu arada bi halt olmaz onlardan, ama deniz hakimiyeti meselesi civcivli, İsrail var Mısır var, GKRY var, Fransa var, GKRY deki İngiliz üsleri var, bunların dışında Suriye'de Rusya var, denklem karışık her iki yönde kırılgan.

    İnşallah Yunanistan bir şuursuzluk yapar diyorum...

  3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Onlarda farkinda, bunlar ulkenin savunma refleksini kirdilar.
    Malum... hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmazmış.

  4. Faiz Toto anketi başlamadı mı?

    Ben tahminimi yapıyorum 50-100 baz puan faiz artışı bekliyorum.

    Olması gereken en az 500 puan faiz artışı ama 50 puan bile arttırmayacağını bildiğimiz için dolar artıyor.

    İndiremezler bence bu toplantıda.

    ----------

    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

  5. #2453
    Faiz 100 puan iner.tum emareler o yönde.berat hapiste fikirleri iktidarda.bosa harcadik seni berat üstat hakkını helal et.dolarla mi maaş alıyorsunuz derken subliminal olarak doğru yolu gösterdin de bu capsızlar ancak senin yoluna geldiler .capsizlar işte ne beklenir ki.

  6.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Faiz Toto anketi başlamadı mı?

    Ben tahminimi yapıyorum 50-100 baz puan faiz artışı bekliyorum.

    Olması gereken en az 500 puan faiz artışı ama 50 puan bile arttırmayacağını bildiğimiz için dolar artıyor.

    İndiremezler bence bu toplantıda.

    ----------

    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    https://onlinepoll.me/poll/vote/tcmb...ari-tahmininiz

  7. #2455
    Benim beklentim 50-100 indirim yönündeydi..

    Malum yurtdışına çıktığına göre pass geçme olasılığı ciddi anlamda dikkate alınabilir MB bağımsızdır falan....

    Kendi ayaklarına sıkmamak ve kararsızlık olmaması için artış ihtimali olmaz ama pass geçme ihtimali güçleniyor.

  8. #2456
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    200 100 baz puan indirim derken son soylemde pas gececegi acikca konusulmaya basladi.

    200 baz puan yapacaklardi neyseki ondan vazgecmis gorunuyorlar ! en kotu 100 ile konuyu kapatacaklardir.

    %51 pas , %49 100 baz puan indirim diye dusunuyorum

    "yatırım tavsiyesi değildir"

Sayfa 307/1002 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •