Sayfa 454/1006 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Doları en tepeden ele tutuşturacakları zamanı bekliyorum. Muhtemelen seçim öncesi olabilir.
    Yarın sabit bırakacak. Aksi zaten intihar. Kimse 1994 yılının tekrarını istemez.
    Ben de Bahçeli nin dolara kızmasını ve eldeki dolarları parti olarak satacağız çıkışını bekliyorum. Zirve genelde oralar oluyor

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yarın 100 puan inecek....

Yıl sonu faiz 15 ile kapatır.

2022 sonbaharda yapılacak seçime böyle girilmek isteniyor.

2022 Yazı kamu bankaları düşük faiz verirler. Piyasa canlanır.

Yeniden iktidar için tek yol bu görünüyor.

Ancak her zaman papaz pilav yer mi belli değil.

Benim tahminim...
    mevduat faizleri düşer azıcıkta borsa yükselir başkada bir şey olmaz , seçim işi çok zor artık , hükümet ağzıyla kuş tutsa da zor duruyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben de Bahçeli nin dolara kızmasını ve eldeki dolarları parti olarak satacağız çıkışını bekliyorum. Zirve genelde oralar oluyor

katılıyorum.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Doları en tepeden ele tutuşturacakları zamanı bekliyorum. Muhtemelen seçim öncesi olabilir.
    Yarın sabit bırakacak. Aksi zaten intihar. Kimse 1994 yılının tekrarını istemez.
    yarın ki olası faiz indirimi kur şokuna bile bile davetiye çıkarmaktır rasyonellik kalmadığı için şu durumda bile 200 baz puan iner diyen prof ekonomistler var ama onlara da kızamıyor insan artık o kadar acaip şeyler oldu ki

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu defa papaz pilav yemeyecek.
    Kimse kosturup fiyati ziplamis ev araba gibi seyleri almak icin kredi cekmeyecektir.
    Millet zaten asiri borclu.
    Krediyi ancak mevcut borcu daha dusuk bir faiz oranindan yapilandirmak icin ceker.
    Tabii isin bir de kredi veren ayagi olacak.
    Onlar ne derece kredi vermeye istahli olacaklar gorecegiz.

Syg,
    İlk krediyi ben çekerim.

Mevduat dönüşü en mantıklı olan beklenen fırtına öncesi parayı dolara veya gayrimenkule yatırmak.

2023 en sonra çoooook acı reçete içilecek.

4 yıl önce denedim. Yüzde 75 i yüzde 1 ile aldığım kredi olan konutun taksitini bugün yarısını ödeyen kiracı çıksa neredeyse tamamını kira ile ödenebilir hale geldi.

Yani şimdiki değerine göre bedavaya geldi sayılır.

İlk çektiğimde maaşımın yüzde 50 fazlası taksiti vardı. Herkes bu krediyi nasıl ödeyeceksin, bu kadar borca girilir mi diyorlardı.

Çektikten sadece 2 yıl sonra (daha 2018 deki devalüasyon bile olmadan) herkese aldığım konut fiyatı makul olmuştu.

Güya faize karşı olarak iktidara gelen sağ hükümetler, (Demirel gibi "seçim öncesi onlar ne veriyorsa ben iki katını vereceğim" diyerek popülizm peşinde koşup halkın parasını pul ederek) her daim ekonomik kriz yaşattığından tefeci gibi faize mahkum olurlar.

Bu zaaflarından yararlananlar kısa sürede bir ömür boyu kazanamayacak paralar elde edebilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Hayatta sabit bırakmaz .

Kılıç dar konuştu söz dinledi pas geçti dedirtmezler bir kere prim yaptırmazlar

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Üstat yaşına ve tecrübene saygım sonsuz ama burası Türkiye Yarın kredi faizi 0.70 olsun ülkenin yarısı ev almaya gider. Neden mi , çünkü geçen sene alanlar anormal kazandılar. Şimdi de alırım gene kazanırım diye koşarak alacak insanlar. İnsanımız bu kadar mantıklı düşünseydi 36 ay taksitle iphone almaya çalışmaz , 36 ay kredi çekip geçen sene pndemide deniz tatili yapmazdı.
    İlaveten ilginçtir Kadıköy Akasya Avm deydim. Apple mağazası önünde bildiğiniz kuyruk vardı. Beynim yandı görünce

Para fışkırıyor diyince biz kötü oluyoruz

Yatırım tavsiyesi değildir.

Onun icin doviz artmasi lazim.bukadar cok tuketime dovizmi dayanir.
    finansal kultur ve bilgi olmadığı için halk emlak alıyor.en garantili yatırım sanki
    Son düzenleme : blue70; 21-10-2021 saat: 07:38.

Sayfa 454/1006 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •