Originally Posted by mojetbit34 nesrin topkapı gib kıvıriiii bemmm banga Senin bangaya(YKBNK)TİMSAHA dalar gibin daldılarr ..4.45 -%1.33 ve GARAN sadece -%0.10
Hayat hoş gerisi boş
122 175 kapandı ve 20 long
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Originally Posted by mert45 Senin bangaya(YKBNK)TİMSAHA dalar gibin daldılarr ..4.45 -%1.33 ve GARAN sadece -%0.10 alttan destek attım alıştık uçmaya ya zıbığı yiyince ne oliii len dedi ama sinirli çakal arkadan bıçak vurabilir eccük dümencilik var
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
Originally Posted by mojetbit34 alttan destek attım alıştık uçmaya ya Evet ,3 kademe kalkmış 4.48 , -%0.67
yavş.. aracı kurum 0,0003 komisyon nedir yau kredi mi ödüyoruz ..........................
Originally Posted by mojetbit34 alttan destek attım alıştık uçmaya ya zıbığı yiyince ne oliii len dedi ama sinirli çakal arkadan bıçak vurabilir eccük dümencilik var Gene aynı yere geldi
Originally Posted by sinterklass yavş.. aracı kurum 0,0003 komisyon nedir yau kredi mi ödüyoruz .......................... Bu hızla gidersen senin komisyon yakında yüzbinde 1 olur
Originally Posted by mert45 Bu hızla gidersen senin komisyon yakında yüzbinde 1 olur Mert abim son kez talep ettim 1 e düşürüp aradaki farkı iade etmezseler kurum değiştiricem ........ bu arada 122,166 maliyetli 30 long oldu
Forum Rules
Yer İmleri