-
AES, IPJ vs top 5 deki fonlar hakkında ne düşünüyorsunuz
-

Originally Posted by
Tbey35
Arkadaş kısa zaman önce aldığı için olsa gerek. Yani bu biraz şans işi olmuş. Bol kazançlar
Yok aslında hem GBC hem TCA taşıyorum 1 yıldır. İkisi genelde paralel hareket ederdi, GBC altın ve Gümüş taşıyordu uzun bir süredir. Ayrıştılar anlamında söylemek istedim.
GBC'de %10 altında %20 kardayım.
Edit; @ abelardousa cevap vermiş. Teşekkürler.
-

Originally Posted by
meesut
Yok aslında hem GBC hem TCA taşıyorum 1 yıldır. İkisi genelde paralel hareket ederdi, GBC altın ve Gümüş taşıyordu uzun bir süredir. Ayrıştılar anlamında söylemek istedim.

GBC'de %10 altında %20 kardayım.
Edit; @ abelardousa cevap vermiş. Teşekkürler.
Gbc altını bıraktı mı , ne taşıyor şimdi?
-
allahtan türkiye 5 ve 10 yıllık tahvillerde büyük hareket olmadı. yarın fena dayak yeriz baf'lardan diyordum. gerçi daha belli olmaz artçı şoklar gelebilir. moraller bozuk bir grup delinin elinden paralarımız yağ gibi eriyip gidiyor baf bu kaybın nesini kurtaracaksa sanki..
Son düzenleme : friendly_1980; 21-10-2021 saat: 17:57.
-

Originally Posted by
wolf1453
Gbc altını bıraktı mı , ne taşıyor şimdi?
Simdi bilemiyoruz ama son yayinlanan dagilim raporuna gore %50 altin , %50 gumus idi.
-

Originally Posted by
friendly_1980
allahtan türkiye 5 ve 10 yıllık tahvillerde büyük hareket olmadı. yarın fena dayak yeriz baf'lardan diyordum. gerçi daha belli olmaz artçı şoklar gelebilir. moraller bozuk bir grup delinin elinden paralarımız yağ gibi eriyip gidiyor baf bu kaybın nesini kurtaracaksa sanki..
geçen ayki indirimde ben yedim
tavsiye etmem. gitmeyin
-
2 yıllıklar % -3,78 düştü
5 yıllıklar ve 10 yıllıklar arttı
10 yıllık %20,29 oldu.
Doğrudan biz alabilsek 10 yıl boyunca 20,29 faiz fena değil.
Kısaca politika faizi düşüşü sadece 2 yıllıklara yaramış.
-

Originally Posted by
myfinans
2 yıllıklar % -3,78 düştü
5 yıllıklar ve 10 yıllıklar arttı
10 yıllık %20,29 oldu.
Doğrudan biz alabilsek 10 yıl boyunca 20,29 faiz fena değil.
Kısaca politika faizi düşüşü sadece 2 yıllıklara yaramış.
2 yilliklardaki bu dusus Vkt gibi kisa vadeli borclanma araclari fonlarina yarar mi acaba ? Eskiden memorex ustad vardi her gun takip edip soylerdi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri