Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
düşük faizle kredi çekip en güzel yerden, en iyi primi yapan evi alan kişiler çok değil 4-5 yıla dövize, altına yenilecekler. hele bir de düzgün bir hisse senedi portföyüne kaç kez yenilecekler onu hiç düşünemedim.

düşük faiz furyası daha 1,5 yıl oldu sayılır. gr. altın 400'den 554'e geldi. tabi şimdilik.

diyelim bi faiz indirim dalgası daha geldi ve 0,49'la ev satılmaya başlandı. o evi alanlar da orta vadede kaybetmeye mahkum. matematiği kandıramazsın. eğip bükemezsin.
Hocam selamlar,

Arkadaşım 1, 2 ay önce 650 bine evini satip altın aldı 490 dan. İyi altın cıktı ama evi alan da aptal değil ki o da ev fiyatına zam yaptı 700 e belki veririm diyor.

Yani dediğiniz naısl olacak anlayamadım, ev alanlar da aldıkları tarihte dolar neyse artti ise onlar da zam yapıyor, arkadaş da bu durumu kabullendi altın ile yenemeyecegını anladı arsa bakıyor artik.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi