Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Şöyle birşeye rastladım youtubeda...
    Sedat Peker'den Yeni Kaset, Akp Makam Odasında Sek.s Skandalı - Son Dakika

https://www.youtube.com/watch?v=BdIHeuZhmhE
    eskı olay bu.nette aratsaniz zaten var haberleri.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Dolar/TL ilk kotasyonlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dolar/TL ilk kotasyonlar

Hacim yoktur hacı.
    En iyisi saat 1'i beklemek.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Reuters'ın konuya yakın 3 kaynağa dayandırdığı habere göre, Türkiye'de Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halk Bankası yarın işletme ve tüketici kredi faiz oranlarında Merkez Bankası faiz kararını izleyerek 200 baz puan indirime gitmeyi planlıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Reuters'ın konuya yakın 3 kaynağa dayandırdığı habere göre, Türkiye'de Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halk Bankası yarın işletme ve tüketici kredi faiz oranlarında Merkez Bankası faiz kararını izleyerek 200 baz puan indirime gitmeyi planlıyor
    İndirsin tabi. Kamu zararını öderiz. Aalında bunu da aylık su faturası şeklinde gönderseler iyi olur. Düzenli öderdik

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 18'den yüzde 16'ya indirmesinin ardından dolar 9,66 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolarda yeni bir rekor geldi. Yurtdışı piyasaların açılmasıyla 9.74'ü test eden dolar, 9.73 seviyesine düştü.

Düştü düştü

9,73

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hiperenflasyona doğru emin adımlarla ilerliyoruz..
    ytd..

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 18'den yüzde 16'ya indirmesinin ardından dolar 9,66 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolarda yeni bir rekor geldi. Yurtdışı piyasaların açılmasıyla 9.74'ü test eden dolar, 9.73 seviyesine düştü.

Düştü düştü

9,73
    Yaw 10 kuruş 10 kuruş gidiyor bu meret...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •