50 haftalık üssel ortalama (kırmızı) 5 haftadır fiyatlara direnç uyguluyor.ortalamanın bu haftaki değeri 23,68 seviyesidir..
zirveden gelen düşen trend kırılmış durumda.ortalamadan kurtulması halinde kesik düşen trende kadar ilk adımda bir hareket görülebilir.24,68 kesik mavi trend direncidir.buranın üstünde ise yukarıdaki diğer 2 adet 50 haftalık ortalama beklenebilir.
![]()
Hoşbulduk sayin xyz.teknik olarak güzel göründü.kayitsiz kalamadim bugün.insallah kazançli bir dönemi birlikte geçiririz.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik bizi aynı yere çağırıyor hocam. Aynı pencereden bakıyoruz demek ki. Sizinle çok denk geldim. Az yazdığım için pek hatırlamayabilirsiniz. EGEEN 300lü fiyatlardan 700leri ilk söyleyenleriz pandemi öncesi. Keza pandemi donemi DOCO aynı 300 idi incelediğiniz de. Uzun vade bakışınızı da bekliyoruz. Emeğinize sağlık.
Sizi hatırlıyorum.egeen ,doco güzel senetlerdi.onlardan güzel yerlerde vedalaştım.borsada fırsatlar bitmiyor.güzel senetleri , güzel yerden almak uzun vadede yada kısa vadede iyi sonuçlar veriyor.borusan da dip -taban yaptı bence.artik prim bırakma zamanı.uzun vadeli grafiğini yarına seans öncesi atarım sayın xyz..Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri