Sayfa 389/1002 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Sizin alanınız ekonomi galiba?
    Ekonomistler kendi söküğünü dikemez, sabahtan akşama TV'de dinliyok...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Ankara büyükelçilere alternatif çözüm arıyor: Yetkililer

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bir abimizin en sevdiği deyim aklıma geldi nedense.Birine kızdı mı ,hem şeyin büyük,hem paran yok,hem de her gün geliyorsun derdi,artık ne demekse ve nerden aklıma geldiyse şimdi.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Nihayet; AKP tehditi dururken, muhalefete saldırmanın stratejik bir hata olduğunu kabul eden birileri çıkmış, hayret.

https://www.veryansintv.com/kemalizm-milli-siyasettir

Bizim...Türk tipi sosyalistler....Atatürkçüleri bile beğenmezler.

Yanlış mıdır ideolojileri, değil elbette teoride, ütopik olarak.

Gerçek ise, Türk toplumunun tabanı merkez ve merkez sağdır, ancak uzun süreli bir eğitim ve aydınlanma süreci ile bu değişebilir.

Bunu sağlamak için de iktidar olmak gerekir, iktidar olmak için de siyaset oyununu kurallarına uygun oynamak gerekir.

Sonra da Çin gibi, onları kendi oyunlarında, onların kurallarıyla yenmek gerekir.

Sen otur bir bak önce, ülke ne durumda, ekonomi ne durumda, ordu ne durumda, yargı ne durumda, bürokrasi, akademi dünyası ne durumda, durum tespiti yap.

Sonra, tehlikeleri ortaya koy, tehlikelerin farkında mısın?

Sonra bu tehlikelere karşı onları karşılayacak imkanların ne kalmış elinde, hatta var mıdır, onu bir yaz, A B C diye, varsa, yazabiliyorsan.

Sonra da otur karar ver. Batının da hedefiyiz, batıdan kopup yalnız kaldığımız için hali hazırda doğunun da, yalpalayıp duruyoruz.

Kısa orta uzun vade hedef belirle, önce bir dur nefes al, soluklan, toparlan, kalp krizi geçirip kuyruğu titretmek üzeresin üstün başın perperişan, hala oraya buraya bağırıp çağırıyorsun, herkese dayılanıyorsun, kriz geçirip felç kalırsan ne yapacaksın.

Bi saçmalamayın artık yaw, iktidardan çok muhalefeti eleştirmek nedir yaw, gelsinler bi iktidara, o parti tabanları kalibre eder onları, korkulan hiç bir şey olmaz, siyaset deniyor buna, yalan falan söyleniyor, bol keseden atıp tutuluyor, raconu böyle, yapacak bir şey yok..
    Vodinalı’dan sinekten yağ çıkarır gibi bu sonucu çıkarmak...

Olsun senin için yine de büyük ilerleme Arçil...

Diğer makalelerini okuduktan sonra da paylaşımlarını bekleriz...

Öyle yüz ekşitme yok...

)))

5. Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, yaklaşan seçimler üzerine dikkat çeken bir iddia öne sürdü. Uğuroğlu, "Onlarca AKP milletvekili gidecekleri partilerle görüşüyor." dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...yorlar-1879465

6. Sokakta kimi çevirip konuşsak hep aynı şeyi duyuyoruz; geçinemiyoruz!

Türkiye bu ekonomik krizi nasıl çözecek?" sorusu üzerine, "dünya genelinde de pandemi nedeniyle ciddi bir ekonomik kriz yaşandığını" belirtip şu ifadeleri kullandı:

"Ekonomist değilim ama yaşananların da farkındayım. Her şeye rağmen umutlu olmak lazım diyorum. Siyasi istikrarı önemsiyorum. Ben milletvekili emekli maaşıyla yaşayan biriyim. Doğrusunu isterseniz ben de yoksullaştığımı hissediyorum.

Milletvekili emekli aylıkları 2020 yılında Cumhurbaşkanlığı'nın 2021 Yılı Bütçe Teklifi'yle ek ödeme hariç yaklaşık 15 bin 800 liraya yükseltilmişti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...iyorum-1879472

Pandemi nedeniyle dunya capinda ciddi bir ekonomik kriz yasaniyormus.

Dün tv de yandaş konuşmacıları dinledim.En güzel soru,şimdi ne olacak,sunucu soruyor bu elçiler memleketlerine paketlensin mi,o aşamaya kadar atan tutan yandaş olayın gidişatını tahmin edemediğinden başlıyor elbet cumhurbaşkanımızın önündeki veri seti bizde yok falan filan.Yahu sen adam değilmisin soru net edilmeli elbet de gitsin,zaten reis de demiş.Ama elbet geri vitesler çok olduğundan kıvır babam kıvır.Bunlar nasıl adamlar,nasıl oluyor da böyle oluyorlar cidden ilginç.

E hdp ye yanaşıyorsun onla berabersin gizli fetöcüsün falan onlar kolay ezberler,bu tarz sorulara cevap vermek mayınlı arazi,reis de önceden bazen sinyal vermiyor ,küt diye rahibi bırakıyor falan,e program da her gece yapılıyor bugün dümdük cevap verse yarın nasıl düzeltecek yandaş da başlıyor o değil de gaz kuyruğu vardı,tüp kuyruğu vardı ,yol yaptık hastane yaptık vs.

Sayfa 389/1002 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •